م.ک
عنوان :

اسهال نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر محمدم 4 ماه و3 روزه حالا 3 روزه اسهال مخاطی سبز بدون دانه اب سبز فقط ولی مخاطش تیکه اینیست حالت بژاغ دهان چسبنده وکش داره خیلی سبز و تف زیاد دهان با کش زیاد سرفه تک تک حالا از دیرکز دلش نفخ داره و وبازور زدن زیاد مدفوع میکنه که حتی قبلا از روز تولد تا حالا اسهال اب زرد بوده اصلا اذیت نشده نه زوری نه بیقراری ولی الان چرا ؟؟؟؟ علتش چی میتونه باشه غروب کیدی لاکت زینک گرفتم اپتا مزل نخورد امروز اال 110 گرفتم الانم تو این اوضاع مطبا بستن به نظرتون ویروسی نیست چون دستم دهنش میزاره خیلی میشه سرخود ایزوترومایسین بدم؟؟؟ برای این تف دهنش چی کار کنم؟؟؟؟

سلام همان شیر 110 را ردهید. وزی بک بار پودر کیدیلاکت زینک و قطره بایولاکت. روزی 5 قطره مصرف انتی بیوتیک برای ویروس نیست و در شرایط کرونا مصرف بی مورد انتی بزوتیک خطر دارد