س.ب
عنوان :

جوش در اثر سندرم تخمدان پلی کیستیک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشید،خواهر من 17 ساله ست ، صورتش جوش های چرکی و قرمز بزرگ و شدید و بسیار زیادی می زنه به طوری که صورتش رو کامل جوش گرفته،یکسال هست پریود نمیشه و سنوگرافی کیست های ریز زیادی رو براش تشخیص داده،دکتر متخصص زنان در مورد آمپول و قرص متفورمین توصیه کرده ولی گفتن در مورد جوش ها به متخصص پوست مراجعه کنیم،خیلی خیلی شرایط صورتش بده می خوام بدونم ما چه کاری میشه براش انجام بدیم،وزنش هم بالاست حدود 75 کیلویی میشه ممنون میشیم راهنمایی بفرمایید .

سلام لطفا عکس ارسال فرمایید و اینکه آیا داروهایی که فرمودید را بطور مرتب استفاده کرده اند و آیا به داروهای تجویزی به طور نسبی پاسخ داده اند و آیا دارویی موضعی جهت جوش استفاده کرده اند؟

خیر فعلا به دلیل شرایط نتونسته آمپول رو بزنه و قرص متفورمین روزی یک عدد استفاده کرده تاثیر انچنان نگذاشته غیر از این موارد چیز دیگه ای استفاده نکرده و متخصص زنان گفته روزی 3 عدد بخوره از این به بعد و امپول هم که فعلا نمی تونه بره جایی بزنه،عکس صورتش رو از عکسهایی که دارم براتون می فرستم،موضعی هم چیزای ساده مثل کلیندا مایسین و روغن چای و چیزایی که برای پوست چرب خوبه ولی خب من می دونم که اینا روی جوش هورمونی تاثیری نداره و پیش پزشک هم نرفتیم که متخصص چیز خاصی براش تجویز کنه شهرمون بسیار محدوده و پزشک خوبی اینجا نیست همه اکثرا دوره کار باانواع دستگاه های لیزری رو دیدن و ما هم دستمون به جایی بند نیست ممنون

حتما تحت نظر متخصص غدد یا زنان ادامه درمان جهت تخمدان پلی کیستیک داشته باشند و از دستکاری جوشها و کندن آنها خودداری کنند که باعث لک نشود و جهت درمان پوستی کپسول داکسی سیکلین 100 میلی روزی یک عدد وسط غذا با یک لیوان آب مصرف کنند و از محلول کلیندامایسین ساختنی 3٪ هم روی جوشهای قرمز برجسته بمالند. سعی کنند با ورزشهای سبک و محدودیت مصرف مواد غذایی پرکالری کاهش وزن داشته باشند طبق توصیه متخصص زنان میزان مصرفی قرص متفورمین افزایش یابد.

ممنون از پاسخگوییتون حتما پیامتون را براش می خونم لطف فرمودید .