پ.ش
عنوان :

بی قراری درخواب و سکسکه زیاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام دوباره خدمت آقای دکتر.دخترم 5ماهو 2 روزه هست.وزنش تقریبا 6700 شده.17روز پیش نسبت به علایم دخترم شیر ببلاک ال اف و ایزی کول و بکلوفن 10 و لانزوپراول 15 پماد کلوتریمازول و درما اید و مگاکورت تجویز کردین.با خوردن این شیر دخترم از نظر دفع گاز روده خیلی بهتر شده.ولی خب بازهم کمی دفع گاز داره.اب دهانش خیلی زیاده روزی 4بار لباسشو عوض میکنم.سکسکه خیلی زیاد و حتی موقعی که میخواد بخنده زود سکسکه میگیره.وقتی میخوابه چه روز چه شب مثل اینکه ازخواب میپره دستش میره بالا.با کوچکترین صدا ازخواب میپره .
مدام صورتشو چنگ میزنه زخم میکنه.مخصوصا نواحی بینی گوشه چشم و کف سر و گوش سمت راستشو خیلی دست میبره و میکشه.حساسیت پوستیش خیلی بهتر شده از وقتی ال اف میخوره.اما گاها دونه های قرمز روی گردن و گلو و اطراف فک و لپها و اطراف دهان و نواحی سینه بوجود میاد.قسمت ساق پا و روی شکم هم دو سه نقطه خشکی پوست داره.وقتی دست میکشم معلومه خشکه.داخل گوش راست هم پوسته میده و قرمز میشه. مدفوعش با ال اف دوسه روزی سبز شد.بعد سبزو زرد.سبزو قهوه ای.یبوست نداره دیگه.تا چندماهگی این شیرو باید بخوره؟آهن از چه زمانی شروع کنیم و چه مارکی؟قطره ی ایزی کول تو شهر ما پیدانمیشه به زور یدونه پیداکردیم براش داره تموم میشه.کپسول لانزوپرازول که میخوره نمیتونه قورت بده تو گلوش میمونه.اغلب هم بعده اون شیر بالامیاره.مقدار بالا اوردنش خیلی کم هس جهنده بالا نمیاره.و اینکه بکلوفن رو تا چه زمانی باید بخوره؟غذای کمکی سوپه هویج سیب زمینی و اب مرغ و برنج ایرانی و صبحانه میان وعده فرنی بدون شیر با نبات سفید و گاهی پوره ی سیب زرد پخته میدم بهش.اشتهاش از اول تولدش خیلی خوبه.هم شیر هم غذا خوب میخوره.پشت بدنش همیشه عرق میکنه وقتی خواب بیشتر.پشت گردن موهاش و کمرش.و اصلا زمین نمیمونه گریه میکنه فقط میخواد بغل باشه و بگردونیمش.و بپره پاهاشو بکوبه زمین.
بینیش هم کیپ میشه
این خال هم از بدو تولد بوده
پشت گردنش خال قرمز
اقای دکتر روزی چندینبارسرفه و عطسه هم داره دخترم.سرماهم نخورده.ابریزش بینی و تب نداره.

سلام دارو تا را تا ویزیت بعدی ادامه دهید
تست آلرژی به شیر و غذا ماه 7 به بعد انجام دهید
علائمی که ذکر کردید مربوط به ریفلاکس آلرژیک است و در زمان مناسب باید تست آلرژی انجام شود