ز.ع
عنوان :

جای جوش

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام روزتون بخیر، برای درمان لک جای جوش سرم، ماسک و کرم و تونر و اسکراب بهم معرفی کنید که قیمتش هم مناسب باشه
پوستم مختلط،22سالمه
عکس ها برای 5ماه قبل هست و الان جوش ندارم و تبدیل به نقاط قهوای شدن روی پوستم

سلام عزیزم. وقتت بخیرر.
میتونی عکس جدیدتر برام بفرستی که من با توجه به وضعیت الان پوستت تصمیم بگیرم؟ ضمنا لیست تمامی محصولاتی که در حال حاضر استفاده میکنی هم بهم بگو

cleaning gel love nature tea tree oriflame
anti wrinkle day cream (botox effect) regal آب رسان
soft cleaning milk honey regal
purifying toning lotion helio nature
ضد افتاب antelope
sebium pore refiner bioderma برای منافذ
مرطوب کننده آرگان کامان
بمب اب رسان عسل کامان
cleaning gel love nature tea tree oriflame

anti wrinkle day cream (botox effect) regal آب رسان

soft cleaning milk honey regal

purifying toning lotion helio nature

ضد افتاب antelope

sebium pore refiner bioderma برای منافذ

مرطوب کننده آرگان کامان
بمب اب رسان عسل کامان
نمیدونم چرا انقدر قاطی شد نوشته ها
cleaning gel  love nature tea tree oriflame
anti wrinkle day cream  (botox effect) regal آب رسان
soft cleaning milk honey  regal
purifying toning lotion helio nature
ضد افتاب antelope
sebium pore refiner bioderma برای منافذ
مرطوب کننده آرگان کامان
بمب اب رسان عسل کامان
البته کرم رگالم چند روزه تموم شده

عزیزم برای جای جوش هات که به صورت لک شده از سرم نئوتون آیسیس فارما استفاده کن.
اگر پیدا نکردی ایکلن پلاس نوروا.
هر شب بزن تا 3 ماه.
در هفته 2 بار از اسکراب استفاده کن. اگر اسکراب زرد آلوی سنت ایوز رو پیدا کردی اون خیلی عالیه. پیدا نکردی اسکراب گردوی شون رو بگیر.

تونر هم اگر پوستت مختلط و چربه و میخوای حوش هاات و منافذ بازت رو کنترل کنی، تونر درموپیوریفایر اوسرین بگیر. پیدا نکردی رتینوسی سی گل رو بگیر

ممنونم، ماسک آناناس فریمن چطوره؟ تاثیر داره؟

ماسک اناناس فریمن چون آ اچ آ داره هم تو کنترل جوش موثره هم تو لایه برداری. فقط اگر پوستتون حساسه نباید زیاد رو پوستتون بمونه

🙏
این درسته؟ اسکراب سنت ایوز هم مدل فرش اسکین؟

نه عزیزم این که تونر نیست. این کرم ضد جوششه

این
اسکراب هم اگر جوش میزنی اویل کنترل سنت ایوز. اگر جوش نمیزنی فرش اسکین

🙏