ر.م
عنوان :

پوسته شدن سرانگشتان دست و پای کودک

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشین آقای دکتر دخترم سه ساله هست مدتیه که سر انگشتان دست و پاش پوسته پوسته شده بخصوص وقتایی که آب میخوره بدتر میشه دکتر اطفال مخلوط پماد فوسیدین و کلوتریمازول رو روزی دوبار و شبها هم کرم مرطوب کننده اوره برای ایشون تجویز کرد از زمانی که استفاده کرد خیلی بهتر شده ولی کاملا خوب نشده وقتایی که از حموم میارمش خیلی بدتر میشه نظرترن چیه همون پمادارو دومرتبه ادامه بدم یا تجویز دیگه ای دارین؟ عکس خدمتتون پیوست کردم
ممنون از پاسخگوییتون

سلام اگر خارش و سوزش ندارند نیازی به درمان با کرمهای حاوی کورتون نیست بنابراین می توانید از کرم های مرطوب کننده کودکان مانند ایروکس استفاده کنید و این کار مرتبا تکرار شود. از شستشوی زیاد خودداری کنید و بلافاصله پس از خشک شدن پوست از مرطوب کننده روی پوست بمالید.