ع.ا
عنوان :

درد قفسه سینه

فوق تخصص ریه
سلام دکتر جان، 29 سالمه و دو هفته به عید درد شکم داشتم بعدش درد خفیف قفسه سینه و گاهی اوقات احساس میکنم یه وزنه رو سینه ام هست ولی تنگی نفس نداشتم
سرفه و گلو درد هم ندارم و
آزمایش crp هم دادم منفی بود و CBC هم نرمال بود و طبق دستور پزشک
10 روز هم هیدروکسی کلروکین روزی 2 عدد و ازیترومایسین روزی 1 عدد استفاده کردم ولی هنوز این درد خفیف قفسه سینه با من هست
در ضمن 4 روز هم هست خانمم همین مشکلو دارن
مصرف کلروکین و ازیترو مایسینو از 15 روز پیش شروع کرده بودن

نیاز دارین عکس سینه بگیرین
سلام و وقت بخیر

اگه التهاب ریه ها زیاد باشه دارویی هست که بشه درمانش کرد یا فقط بشینم تو خونه و قرنطینه کنم خودمو

بر اساس عکس میشه جواب داد
بر اساس شدت درگبری

سی تی گرفتم
63 تا عکس درون سی دی هست
همه رو بفرستم یا همین کفایت میکنه
رفتم دکتر متخصص داخلی گفتن وضعیتم خوبه
بهم 10 عدد ناپروکسن 500 دادن برای پنج روز هر 12 ساعت
و به خانمم هم ناپروکسن 250 به همون ترتیب
نظرتون و میفرمایید لطفا ؟
چون پروتکل اول وزارت بهداشت استفاده از ناپروکسن تایید نشده بود ولی دکتر گفتن تو جدید ترین پروتکل گفتن ناپروکسن استفاده کنید

مشکلی برای استفاده از ناپروکسن نیست

ادامه بدین البته با معده پر مصرف بشه

سلام مجدد
وضعیت ریه ها خوبه؟
وسط سینه م هنوز بعد از این همه مدت درد میکنه و تا زیر قلبم هم میاد
و در تخت پشتم هم درد دارم
به نظرتون به متخصص قلب هم می خواد مراجعه کنم یا خیر؟
ممنون  میشم راهنمایی بفرمایید

من نمای کامل اسکن رو ندیدم بتونم نظری بدم