س.ص
عنوان :

سندرم تخمدان پلی کیستیک

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر وقت بخیر.من 4 ماه پیش چون حدود 70 روز بود که پریود نشده بودم رفتم پیش پزشک زنان و برام آزمایش و سونو نوشتن.مشخص شد که سندرم تخمدان پلی کیستیک دارم.
با شرایط الان ، من به ایشون دسترسی ندارم و نمیتونستم حضوری برم مطبشون .بخاطر همین تصمیم گرفتم از سایت زوپ استفاده کنم و مشکلم رو با شما مطرح کنم.
ایشون برام دوتا آمپول پروژسترون نوشتن که یکیشو همون موقع مصرف کردم .اسپیرونولاکتون برای ریزش مو و قرص دوفاستون که گفتن از روز 15 پریودی تا 10 روز هر روز یک قرص بخورم.برای سه ماه من اینکارو انجام دادم و پریودهای منظمی داشتم هر 27 روز با خونریزی معمولی و درد کمتر نسبت به مواقعی که با تاخیر پریود می شدم
اما تعداد قرص ها 30 تا بود و چون من برای دفعه آخری که پریود شدم قرصی نداشتم که بخورم باز هم پریودم عقب افتاده تا امروز میشه 12 روز
الان با توجه به به چیزی که گفتم باید چیکار کنم؟میتونم از آمپول پروژسترونی که دارم استفاده کنم و بعد خودم دوفاستون بخرم و مصرف کنم؟
اینم اضافه کنم که من 22 سالمه وزنم 68 قدم 164
همیشه چرخه پریودم طولانی بوده و 35-40 روز طول میکشیده
اما حالا چون دارم درس میخونم برای کنکور نیاز دارم که چرخه های منظمی داشته باشم و بدونم کی قراره پریود شم.
ممنون میشم اگه پاسخ بدید.

سلام،تخمدان پلی کیستیک تا زمانی که شما دارو مصرف کنید پریود منظمه وبا قطع کردن دارو نامنظم میشه،همان داروهای قبل را مصرف کنید وورزش وپیاده روی هم خیلی موثره

ممنونم خانم دکتر.فقط اینکه دوفاستون رو بدون نسخه پزشک هم میشه تهیه کرد؟