ع.ک
عنوان :

بیماری عفونی

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام. من حدود سه ماهه که این دونه های روی لبه واژنم هست. دو دفعه هم به ماما و دکتر پوست نشون دادم گفتن چیز خاصی نیست و طبیعیه اما امروز به یکی از پزشکای انلاین نشون دادم با قاطعیت گفتن زیگیل تناسلیه حالا خواستم بپرسم نظر شما رو هم دکتر ممنون میشم کمکم کنید و اگر بیماریی تخیص دادین از نحوه برخورد باهاش برام بگین
اینم از عکسهایی که گرفته بودم

سلام
میتونه زگیل باشه ولی قطعی نمیشه گفت،مطمئن هستید از قبل اینجور نبوده؟بعضی به صورت طبیعی اینجور هستند؟
برای تشخیص قطعی باید نمونه گرفته بشه.
اگر اذیت نمیکنه درمان نیاز نیست ،یا فقط میتوان سیستم ایمنی را تقویت کرد،یا از داروهای موضعی استفاده کرد.
مهمترین موضوع در مورد زگیل این است ،که ویروس زگیل نوع کم خطر ان است ولی کسانی را که زگیل دارند باید از لحاظ همراهی را انواع پر خطر که باعث سرطان دهانه رحم میشود مورد ارزیابی قرار داد،این انواع لزوما علامت ایجاد نمیکنند،پس لازم است جهت تشخیص قطعی نمونه گرفته بشه و ازمایش HPVهم گرفته بشه که اگه انواع پر خطر باشد از لحاظ وجود تغییرات روی دهانه رحم ارزیابی بشین و تحت نظر قرار بگیرید و اگه انواع پر خطر را نداشته باشین واکسن بزنید.
پس باید مراجعه داشته باشید.

🙏