ا.ع
عنوان :

بی خوابی نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر قبلا چندین بارمشاوره گرفتم ازتون بابت بدخوابی دختر پنج ماهو و هفت روزم.
ایشون درطول روز ارومن کاملاو اصلا بیقرار نیستن. اما موقع خواب مدام بخود میپیچه و روشکم میندازه خودشو و گریه و نق زدن داره... تا بحال بثورات پوستی و خارش ومدفوع خونی و بلغمی و سایر علایم که بشه بقهمم الرژی داره ندیدم ازش.
ابتدای تولد نفخ و کولیک داشت که خوبشد.
شبها گاهی پیچ و تاب میخورد از همون اول اما از اول عید خیلی شدیدتر شده.
ریفلاکس پنهان داره که سونو تایید کرده. شرایط انتی ریفلاکس موجود در کانال شماروکامل رعایت میکنم موثر نیست واقعا.
ازابتدای ماه پنج کمکی رو شروع کردم نمیدونم چرا اما بیتابیای شبش بیشترشد.
سوپ میدم که شامل هویج و جعفری و سیب زمینی و گوشت گوسفند یا مرغ هست.
منو راهنمایی کردید که ازمایش کالپروتکتین اسیدیته و قندهای احیاکننده بدم که دادم 31فروردین جوابش میاد.
اما اقای دکتر واقعا دیگه افسردگی گرفتم بخاطر شرایط دخترم مدام شبها بیدارم. بنظرتون مواد داخل سوپ کدوم الرژی زاممکنه باشه قطعش کنم؟؟؟
هرنوع شیرخشکیم که امتحان کردم ذره ای موثر نیست که بگم الرژی به شیر داره
سیمیلاک کامفورت. پپتی جونیور. ایزومیل. بیومیل ال اف. نان اچ آ... هیچ کدام دربهبود حالش موثر نبود.
شربت موتیلیوم و اس امپرازول مصرف میکنه
این شرایط بیخوابیش بخاطر ریفلاکسه یا احتمال ارژی؟؟
باتوجه به اینکه علایمی بجز بی خوابی نداره تشخیص مواد غذایی احتمالی که بهش حساسیت داره سخته واینکه اصلا علت بدخوابیش نمیدونم الرزی یاچیز دیگه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.انشالله خدا بچه هاتون رو حفظ کنه

سلام اگر علائم آلرژی,ندارد باید به فکر حساسیت به لاکتوز شیر مادر و اسپاسم معده باشید

تست مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده
تست آلرژی تاخیری رست تست
قرص بکلوفن 10 میل 1/4 شب ها

کمک کننده خواهد بود