z.f
عنوان :

اگزما

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید اقای دکتر من پسر 11 ماه بیست روز ست رفلاکس الرژی بود مدام اگزما میشه اقای دکتر من الان هیچی هم تست نکردم کورتن 25 روز قطع کردم چندماه مدام کورتن زدم ولی هیچ تفاوتی نکرد تا قطع میشد مجدد برمیگشت شما میفرمایید چیکار کنم الان روی صورت ساق پا پشت کمر اگزما شده شما میفرمایید چیکار کنم این همه استفاده از کورتن ضرر داره قطعا

سلام
کمپرس گرم و مرطوب
رعایت رژیم غذایی
شامپو و صابون کرمدار
کرم اگزاسین یا البدل برای صورت,
کرم اوره 10 درصد برای بدن
لباس های نخی,

ودرموارد شدید استفاده از کرم درم اید یک درصد برای صورت و کرم مگاکورت برای بدن برای 5 تا 7 روز

توصیه میشود

🙏