ر.و
عنوان :

سرخی ران پا

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشید.
دل ارام هفته پیش به دلیل باکتری در روده خدمت شما امد و دارو سفکسیم میترونیدانزول وردکولیک و سبولار تجویز کردید الحمدالله بعد از 3 روز خوب شد ولی الان که یک هفته گذشته بین پاهایش همش سرخ و به صورت کهیر میشود روی ران پا و پشت ران .ممنون میشوم از راهنمایی شما

سلان آلرژی عذایی و واکنش به مواد شیمیایی مانند وایتکس و الکل و.. بعد از التهاب روده تا دو یا سه هفته شایع است. و از زادیتن و ستریزین تا دو هفته روزی دوبار 2 سی سی میتوانید استفاده کنید

🙏