م.م
عنوان :

درد پا

متخصص ارتوپدی
با عرض سلام من منصور منصوری هستم 50 سال سن دارم مدت سه سال است ماهیچه های ساق هر دو پایم درد شدید دارد به طوری که شبها نمی توانم بخوابم البته قبلا ورزش و دوچرخه سواری می کردم ولی الان به یک پیاده روی ساده هم درد پایم بیشتر میشود. ضمنا از اکثر مسکن ها مثل استامینوفن کدئین و ناپروکسن و حتی ژلوفن استفاده کرده ام ول هیچ تاثیری در کاهش درد ندارد خواهشمندم راهنمایی فرمائید . با تشکر .

سلام.با توجه به علایمتون بیشترین تشخیصی که مطرحه سیاتیک به علت دیسک کمر و تنگی کانال نخاعیه ولی بهتره که معاینه شده و نوار عصب و عضله بدید.در حال حاضر کپسول پرگابالین 50 یک عدد شبانه .کپسول سلکوکسیب 100 بعد از صبحانه و شام.آمپول نوروبیون هفتگی عضلانی برای 3 هفته.کپسول مگنیفورت روزی یک عدد مصرف کنید

🙏