ا.ع
عنوان :

مشگل بی خوابی

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام اقای دکتر
دخترم پنج ماهویک هفته هست. ریفلاکس پنهان داره موتیلیوم و اس امپرازول میخوره. به علت ریفلاکس شیرنمیخورد ومجبورشدیم ازابتدای ماه5کمکیشو شروع کنیم که بیشترسوپ شامل هویج برنج سیب زمینی و گوشت گوسفند یاسینه مرغ توش میریزم.
ازبدوتولد یکم توخواب بخودش میپیچیداما به هرحال راحت میخوابید
ازاول عید اقای دکتراصلا نمیتونه بخوابه مدام بخودش میپیچه توخواب.
توی بیداری کاملا خوبه و اصلا مشگلی نداره فقط توخواب بخودش میپیچه.
شیرخشکیه و ابتامیل پپتی جونیورمیدم چندروزه.
تشخیص چندتا پزشک الرژی بوده اما واقعا نمیدونم به چی الرژی داره؟! کدوم ماده تو سوپش الرژی زاست؟
یه مدت هویج و گوشت گوسفندو قطع کردم فقط سیب زمینی برنج و سینه مرغ ریختم اما فرقی نکرد
واقعا اقای دکتر کم اوردم ممنون میشم کمکم کنید
واینکه اصلا بثورات پوستی و خارش و اگزما و مدفوع خونی و سایرعلایم الرژی رو ندیدم توش تا بحال فقط همین موردخوابش واقعا اذیتمون میکنه

سلام
علایم اگزما یا استفراغ داره؟وزن گیری چطوره؟

خیلی زود غذا شروع کردید اونم با این تنوع

و وقتی هم قطع میکنید دو هفته طول میکشه که حساسیت خوب بشه.
دو هفته رعایت کردید؟

اقای دکتر عزیز استفراغ ندا ه
وزن تولد3کیلو باقد49
چهارماهگی ک واکسن زد6400باقد62
اقای دکتر من زیر نظر متخصص اطفال اینکترو. کردم حتی بخدا تک تک غذاهارو از روی برنامه غذایی ایشون دادم ذره ای خودم مداخله نکردم بخوایید عکسشو ارسال میکنم خدمتتون
نخر دوهفته رعایت نکردم درحال حاظر بسیار سردرگم شدم که چیارو قطع کنم و میترسم نمیدونم چیا بدم
دکتر دخترمن از یک ماهو نیمگی شیرنخورد تو بیداری الانم خیییلی کم شیر میخوره اگر غذارم قطع کنم نمیدونم چیکار کنم
اصلا هیچ نوع دودی چه سیگار چه هرچیز دیگه اطرافمون نیست
نه استفراغ نه اگزما نداره خداروشکر
تنها علامتی که داره همین پیچیدن بخودش تو خوابه
به خاطرهمین نمیفهمم الرژیش دقیق به کدوم ماده غذاییه
باتوجه به اینکه شیرش خیلی کمه شما میگید چی بده بهش که هم جای شیرش باشه وهم این مشگلش برطرفشه راحت بخوابه؟

پس غذاها رو در حدی که میدونید باهاش مشکل نداره ادامه بدید . و شیرش هم فعلا همین خوبه

ساشه اس امپرازول نصف صبح و نصف هم شب بدید

یک هشتم قرص باکلوفن 10 را صبح و یک هشتم شب بدید

یک چهارم قرص در 5 سی سی شیر حل کنید 2/5 cc بدید .
میشه یک هشتم

امروز وزن کنید و یکماه بعد هم مجددا وزن بشه

پس اقای دکتر شرایط خوابش بخاطر الرژی اگر باشه نیازنیس ماده ی غذایی خاصی رو حذف کنم از سوپش؟
مثلا گوشت گوسفنداینام بدم؟
اقای دکتر پس شرایط خوابش اونطوریه اگر از الرژی غذایی باشه من نیازی نیست چیزی رو حذف کنم؟
گوشت گوسفنداینام بدم یعنی؟
چشم عذرمیخوام
برنجو سیب زمینی و سینه مرغ و هویج میریزم مشگلی ندارن؟
من حس میکنم خوابش همش روبه بدترشدن میره
تاکی طول میکشه بهترشه؟ ببخشید وقتتونم میگیرم دکتر بزرگوار
🙏
سلام خسته نباشید اقای دکتر من برای الرژیش ازمایش کالپروتکتین دادم که التهاب نشون داده خیلی نگرانم برای چیه این التهاب؟ چیکارباید بکنم؟
دکتر شما چقدر بزرگوارید انشالله خدا بچه هاتون رو حفظ کنه
خیلی میترسم از این التهاب
خودش یشب راحت میخوابه یشب نا ارومه
داروی خاصی لازمه بدم برای این التهاب؟
ازمایش رست تست رو چطور بنظرتون الان بدم جوابش درسته یا بعد هفت ماه بدم؟

شیرخشکیه شیر نان آل 110که فری لاکتوزهست میخوره
دکترخیلی خیلی خیلی بزرگوارید. یک دنیا ممنون دعاتون میکنم

سلامت باشید. اگر خیلی بیقرار بود شیر آپتامیل پپتی جونیور به تدریج د عرض 5 روز جایگزین این شیر کنید

چشم
🙏