د.ق
عنوان :

تغذیه و رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام. دخترم شش ماهش شداز روزای اول تولدش که شیر کمکی بهش دادم آپتامیل پپتی جونیور خورده و رفلاکسش هم خوب شده و نکسیوم رو هم حدود دوماهه که قطع کردم و خداروشکر مشکلی نداره.با شروع غذای کمکی دیگه شیر مادر رو نخورد .الان میخوام شیرشو عوض کنم و یه شیر خوشمزه (با توجه به مزه آپتامیل که کمی تلخه) براش بگیرم بنظر شما برای معده و گوارشش مشکلی پیش نمیاد و رفلاکسش برنمیگرده و اینکه چه شیری بعد آپتامیل میتونه بهش سازگار باشه ؟

سلام جایگزین های اپتامیل پپتی جونیور
ایزومیل و گلدن گات هستند ولی اگر حساسیت کودک به شیر از بین رفته باشد از شیر هیپ 2 , گیگوز و تروویتال هم میتوانید استفاده کتید

🙏