ش.ش
عنوان :

ترس از افتادن و افسردگی

متخصص طب سالمندان
مادربزرگم 84 سال دارد . دو بار زمین خورده و حالا ترس از افتادن دارد و حاضر نیست بایستد یا بشیند و افسرده شده . برای درمان ترس از افتادن و افسردگی چه راهکارهایی دارید؟

زمین خوردن در سالمندان، عوارض متعددی دارد که یکی از آن ها ترس از زمین خوردن است. در مورد ایشان، باید در درجه اول، علل زمین خوردن، سابقه بیماری های قبلی و داروهای مصرفی بررسی شده و اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از زمین خوردن مجدد اتخاذ شود. این کار، برای پیشگیری از عواقب بعدی، بسیار مهم است.
برای درمان ترس از زمین خوردن، ممکن است راهکارهای غیردارویی موثر باشد و شاید نیاز به تجویز دارو وجود داشته باشد.
لازمست در مراجعه حضوری و با ارزیابی بیشتر، در این مورد تصمیم گرفته شود.

سلام مادر بزرگ من ساکن خارج از کشور هستن . بیماری قبلی کمر درد و زانو درد که در اثر کهولت سن هست . راهکارهای غیر داروئی چی هست . من همینو می خوام بدونم
هر دو دفعه سر خورده و زمین خورده
لطفا اگه منبعی هست برای این راهکارها به من معرفی کنید

این لینک، به زبان ساده کلیات رو در این زمینه توضیح داده، مطالعه بفرمایید:

https://www.nhsinform.scot/healthy-living/preventing-falls/fear-and-anxiety-about-falling/how-to-deal-with-anxiety-about-falling

🙏