a.r
عنوان :

کم اشتهایی کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر پسرم دو سال . چهار ماهش اشتهای خوبی نداره غذا توی دهنش نگه میداره انگار سختش قورت بده وزن اضافه نمیکنه قبلا آوردم پیشتون گفتید لوزه هاش بزرگ قرص سیتریزین دادید گفتید اگه دهنش بوداد مصرف کنه شربت امگا3 مارینوکس دادید ولی تأثیری توی اشتهاش و وزنش نداشته البته دندون تخت های بالاش داره در میاد بی اشتهاییش از چی می تونه باشه ؟چکار میتونم بکنم؟از دندونش یا گلوش؟ممنون از راهنماییتون

سلام احتمالا مربوط به اوزه است شبها ستیریزین بدهید و صبح ها سربت کیدیکر 5 سی سی

یعنی شربت امگا3 مارینوکس ندم بجاش کیدی کر بدم؟یا هردوتاش باهم بدم؟