ب.س
عنوان :

پانکراتیت

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام. بیماری 65 ساله آقا ، با تشخیص پانکراتیت. EUS و ERCP انجام شد . استنت گذاشتن . پاتولوژی گرفته شده. بنا به نظر پزشکشون، در EUS مورد مشکوکی بوده اما در پاتولوژی خوش خیم گزارش شده. خواستم با شما هم مشورت کنم. امکانش هست پاتولوژی اشتباه بوده؟ یا EUS؟ یا اینکه اصلا همچین چیزی ممکنه؟ و اینکه حتی اگر خوش خیم باشه جراحی بهتر نیست؟ ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید

سلام
اگه نظر پزشکش موقع EUS بیشتر به نفع بدخیمی بود ولی در پاتولوژی خوشخیم گزارش شد میشه دوبره اندوسونو و بیوپسی کرد یا اینکه دو ماه صبر کنید و دوباره بررسی ها رو ادامه بدید

ممکنه پاتولوژی اشتباه باشه یا میزان نمونه کم بوده

اگر خوشخیم باشه علایم یا شواهد انسداد مجاری ادامه داشته باشه ممکنه جراحی هم بازم بشه

ممنون از توضیحات کاملتون
با توجه به این مدارک نظر شما خوش خیم بودنه یا بدخیم بودن؟

اگه زردی و کاهش وزن نداشته باشه و آنزیمهای کبدی خوب باشه احتمال خوشخیمی بیشتره