س.ع
عنوان :

آلرژی و رفلاکس پنهان

متخصص بیماری های کودکان
سلام دختر شش ماهه ای دارم که وزنش حدود 6.800 است رفلاکس پنهان داره که از داروی رانیتدین سه ماهه استفاده میکنم امپرازول بهش نساخت و کهیر زد و حساسیت به شیر.گندم.برنج.وکنجد.تخم مرغ.پلاستیک اینا چیزهایی هست که من بدون آزمایش متوجه شدم بخاطر شرایط کرونا نتونستم ازمایش ببرم و الان دوماهه که شیر آپتامیل پیتی جونیور استفاده میکنم به عنوان کمکی از وقتی که شیر رژیمی میخوره تعدا دفعات مدفوعش از رو شش بار به یک بار رسیده ولی هنوز سبز تیره است که گاهی همراه با موکوس هستش الان بیقراری هاش کمتر شده من تا چه مدت باید داروش رو ادامه بدم و و اینکه برای شروع غذای کمکی چه کار کنم با توجه به اینکه به خیلی چیزا حساسیت داره چی شما صلاح میدونید من شیرم روقطع کنم ؟ممنون از شما و قطره آهن مناسب این نوزادان معرفی کنید

سلامغذای کمکی را طبق دستورالعمل داخل کانال تلگرامم شروع کنید بعد از دو سه هفته بهتر شد رانیتیدین را قطع کنید رنگ مدفوع و دفع خلط به خاطر مصرف شیر رژیمی طبیعی است اهن سیدرال روزی 1/5 سی سی بدهید

مممون آقای دکتر غذا رو میزارم دهنش میندازه بیرون و معذرت میخوام تف میکنه این طبیعیه لازمه بهش زینک بدم
🙏

علت اغلب بزرگ شدن لوزه است باید ببرید معاینه شود اگر بزرگ شده دارو بدهند شربت نیو زینک روزی 2/5 سی سی بدهید ضرر ندارد