ب.ح
عنوان :

لکه های قهوه ای بر روی پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام جناب دکتر وقت بخیر بنده حدود چندین سال هست که اگزمای پوستی به صورت خفیف دارم و این اوخر هم خارش هام بیشتر شده بود رفتم دکتر یه پماد ساختنی داد که میزنم خیلی بهتر میشه.
اواخر اسفند یه چندتا لک قهوه ای 4 عدد به صورت بیضی شکل و گرد روی چین بین شکم و پا بوجود اومد یکی هم روی ران پام و پشت زانوم هم هست البته یک عدد هم پشت زیر بغل سمت چپم وجود داره میخواستم بپرسم این لکها از چی میتونه باشه...
در ضمن بیماری دیابت این چیزارو هم ندارم
عکس اول روی ران پام هست
عکس دوم هم بین پا و شکم است
البته تون این شرایط خیلی تو محیطهای ضد عفونی با شونده و الکل هستم گفتم شاید حساسیت به اونا باشه..
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

سلام شب خوش
لطفاً از بقیه شون هم عکس بفرست از همه ضایعات

از پشت پاهام
زیر بغل و پهلو
اینم مچ پام که دون دون هست و اکثرا خارش داره

100% که نمیشه گفت ولی به احتمال خیلی زیاد یک بیماری ویروسی هست به اسم پیتریازیس روزه
چیز نگران کننده ای نیست
اونی که روی رون پا زده، بزرگه ،اول از همه زد؟

نه تقریبا یه اندازه هستن چون از نزدیک گرفتم بزرگتر به نظر میرسه تقریبا هم اندازه اون سه تا هست...
تقریبا هم همزمان یا شایدم بعد اون سه تا...
دقیقا نمیدونم آقای دکتر
چی دستور میفرمایید !؟
پمادی چیزی هست که از بین برن!؟
البته رفته رفته داره کمرنگتر میشه مخصوصا اونی که زیر بغلم بود.
باز هر چی شما دستور بفرمایید اطاعت میکنم..
در ضمن جناب دکتر همون موقع ها که اینا پدیدار شد کلا یک هفته معده و روده بهم ریخت بی اشتها شدم خیلی و اسهال داشتم جدیدا یکم بهتر شدم اینا هم میتونه از این ویروس باشه!؟
البته دکتر فکر کنم اون رون پا اول در اومده بوده رنگشم کمرنکتر بود شایدم از این یکم بزرگتر بود که یکم بهتر شده
در ضمن به خاطر این کرونا خیلی استرس داشتم تو عید همش نرس از کرونا برای خانواده ،منو نابود کرد تو عید از اون موقع هم اینا اود عود میکردن فکر کنم استرس وحشتناک کرونا بی تاثیر نباشه
باز هر دستوری بدید اطاعت میکنم جناب دکتر..

خوب
نگران نباش
قرص اریترومایسین 400 بگیر هر 12 ساعت بخور پمادفلوئوسینولون هم روزی دو بار بزن روی این دونه ها صبح و شب
و یک هفته دیگه خبر بده

🙏