ش.ت
عنوان :

لک صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر من کلا صورتم لک داره مثلا رو چونه لک های بزرگ قهوه ای با روی پیشونیم همین جور صورتم خیلی کدر شده هرچی هم کرم میزنم این لک قهوه ای کمرنگ نمیشه میشه راهنمایم کنید ممنونتون میشم چیزی که واقعا جواب بده

سلام روز خوش
دخترم آیا بیماری خاصی ندارید مشکل هورمونی کیست تخمدان تیروئید یا داروی اعصاب نمیخورید

ممنونم نه اقای دکتر مشکلی ندارم ازمایش تیروئید هم دادم مشکلی نبود قرص خاصی هم مصرف نمیکنم 22 سالمه انقد پوستم خرابه البته من پوستم ماسکای خونگی گذاشتم بدتر شد چون ضدافتابم استفاده نمیکردم البته از قبلم این مشکل بود

خوب فعلاً توی این اوضاع و احوال این داروها رو میتونی استفاده کنی و به نظرم خیلی بهتر میشه
کرم uniton 4 isisشب ها و کرم پیگمازوم فیس دوکس صبح و بعد از ظهر بزن اگر بیرون میری حتما ضد آفتاب بعد که اوضاع کمی بهتر شد در کنار این ها چند جلسه مزو تراپی هم خیلی برات خوبه

ممنون اقای دکتر واقعا خوبه؟ چقد طول میکشه اثر بزاره خداخیرتون بده
اقای دکتر واقعا خوبه؟چون من چن تا کرم دیگه هم استفاده کردم جواب نداد یه عمر دعاتون میکنم

ایشالا دخترم بزن و بعد از دوماه خبر بده