ع.ح
عنوان :

زخم یا زائده پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام. پدرم روی سرشون یک زخم یا زائده خشکی ایجاد شده که یک ماه است که وجود دارد.
میخواستم نظر شما را بدانم.
زخم خشک است، کمی بافت پوست در ان قسمت زبر است، به اندازه یک خال است. جدیدا پشت کمرشون هم ایجاد شده

تصویر ضمیمه شده است.

سلام روز بخیر از پشت کمر هم عکس بگذارید لطفاً

ببخشید اقای دکتر..اونی که روی کمر هست خیلی کوچیکه...شبیه همینه ولی خیلی کوچیکه و توی عکس نمیفته
نظرتون چیه؟
این عکس کمر هست

والا به نظر می رسه که سبپوریک کراتوزیس باشه ولی این جور خاله ها رو بهتره که آدم برای احتیاط برداره و آزمایش کنه تا خیالمون راحت باشه

جواب نمیدید؟
ممنون آقای دکتر
🙏