پ.ب
عنوان :

یبوست

متخصص بیماری های کودکان
اقای دکتر سلام نوزاد دختر خود را در 44 روزگی پیش شما اوردیم شما برای نفخ زیاد معدش شربت سگا گریپ 2/5 سی سی 2 بار در روز و ایزی کوول 3 بار هر بار 5 قطره تجویز کردید. الان دخترم 60 روزشِ . مدت 4 روزه هنگام دفع مدفوع دستاش رو مشت میکنه خیلی زور میزنه قرمز میشه فشار میاره بخودش با صدا زودو میزنه ولی بعد در نهایت مدفوع میکنه شل . چه کاری باید بکنیم ؟؟ دارویی باید بدیم یا نه ؟ قطره هاش رو هنوز به همون میزان بدیم ؟ و تا کی باید قطره ها رو ادامه بدیم ؟

سلام این علامت نشانه عدم تحمل یا آلرژی به لاکتوز شیر مادر است
تحریک مقعدی
ماساژ شکم
آب ولرم
پای دوچرخه
قطره اینفاکول روزی 4 بار 7 قطره و ادانه ایزی,کول و سگا گریپ
تا شروع غذای کمکی توصیه میشود

🙏