م.پ
عنوان :

درد پا

متخصص ارتوپدی
پای راستم از جایی که آمپول میخوره درد میگیره و به کل پام میزنه،موقع دراز کشیدن و نشستن دردش بیشتر هست، الان 4 روز هست که این درد رو دارم. دردم استخوانی هست و سیاتیک نیست چون قبلا سیاتیک داشتم و علائم متفاوت بوده. قرص سلکوکسیب 200،ویتامین ب1 300 و قرص گاباپنتین 100 خوردم ولی اثر نداشته،50 ساله هستم

دارو دیگه ای به غیر از این ها رو نمیخورین؟

بی حسی و گز گز توی این پاتون ندارین؟

سلام نه چیز خاصی ندارم آرتروز گردن دارم یک هفته است گردنم هم درد میکنه
قرص فشار روزگار ویتامین ای میخورم قرص آهن هم میخورم
ای داروها دکتر برای درد زانو داده بود قرص تیروئید هم میخورم

آزمایشات خونی از جهت سطح کلسیم ، ویتامین دی اخیرا دادین؟

تا حالا از کمرتون عکس و یا ام ار ای گرفتین؟

نه ندارم
لوزار*

درد لگن سمت راست و یا محدودیت حرکات لگن ندارین؟

جدیدا آزمایش دادم مشکلی نداشتم کلسیم میخورم ویتامین دی ماهی یکی میخورم چند سال پیش برای سیاتیک ام آر آی گرفتم لگن سمت راستم درد میکنه میزنه به رانم انگار استخوانش گیر کرده باید آنقدر حالت نشستند عوض کنم تا دردش کم بشه

درد بیشتر قسمت پشت لگن و ران هستش یا در قسمت جلوی لگن و ران؟

مرکز دردجای که معمولا آمپول میزن به پا بعد درد پخش میشه به جلوی ران بعد به جلو مچ پام

خوب با توجه به شرح حالی که شما میدین و بدون انجام معاینه که برای رسیدن به تشخیص نهایی خیلی مهم هستش، منشأ درد های شما ،احتمالا بدلیل درگیری رگ عصبی هستش که از ناحیه ستون فقرات میاد و بداخل پا میره

و حالا این رگ عصبی می تونه به خاطر آرتروز ستون مهره های کمری و یا بیرون زدگی دیسک و تنگی کانال باشه

و با احتمال کمتر منشأ این درد ها ناشی از مشکلات لگن و همینطور کمبود ویتامین ها و کلسیم بدن و همچنین استرس های عصبی باشه

برای کاهش درد پیشنهاد شما چی هست با این تفسیر
واقعا خیلی درد می کشم تو خونه پیاده روی میکنم ولی برای نشستن و خوابیدن خیلی اذیت میشم
کلسیم یک شب درمیان میخورم قرص امگا 3و6و9 هم هفته دو بار میخورم قرص ویتامین ب 12 هفته ای یک بار استفاده میکنم به خاطر ای شرایط کرونا استرس دارم زود عصبی میشم کلا آدم عصبی هستم

به هر حال هر کدوم از این مشکلات باشه در حال حاضر نیاز به اقدام اورژانسی تشخیصی و درمانی ندارین

در اولین فرصت ،سعی کنید توسط دکتر ارتوپد معاینه و ویزیت بشین

این درد ها معمولا به طول مدتی دارن تا خوب بشن

دارو چی استفاده کنم ؟

یه پماد به اسم دمولافارر بگیرین و روزی 3 4 بار به جاهایی که درد می کنه بمالین و ماساژ بدین و کیسه آب گرم بزارین

اگه طبع بدنتون به گرما جواب نمیده ، کیسه یخ بزارین

این بهترین کار ضد دردی هستش که میتونین انجام بدین

قرص آلفن ایکس 100 میلی روزی یکی برای 2 هفته مصرف کنید

و به جای کپسول گاباپنتین 100 میلی ، 300 میلی اون رو هر 12 ساعت مصرف کنید

اگه تا یک هفته دیگه درد ها آروم نشد و خیلی اذیت بودین ، تشریف بیارید حضوری ویزیتتون کمم

گاباپنتین 100 میلی روزی چندتا مصرف کنم
🙏