ا.ش
عنوان :

سینه نگرفتن

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانوم دکتر عزیز.پسرم چهار ماهش تموم شد قدش 63 و وزنش 6 کیلو و هشتصد تا امروز .برای ریفلاکس بهش راینیتیدین داده بودین که گفتین بهش پنتو پرازول 20 بدم ولی خیلی تلخه و اصلا حاضر نیست بخوره و هی می ریزه بیرون دوم اینکه شیر خشک تموم شده و دیگه مث قبل نمیخوره مگه اینکه خیلی گشنش باشه چون من چند وقت پیش اومدم خدمتتون و برام رژیم دادین که تخم مرغ و شیر و دوغ که میخورم اذیت میشه و سینه رو نمیگیره الان هم ده روزی هست که خیلی به سختی سینه رو میگیره اونم زمانی که سینه رگ میکنه و شیر داره و به محض کم شدن شیر سینه رو درمیاره با اینکه هنوز گشنه می مونه ولی شبها راحت میگیره چند روز اول که اصلا سینه رو نمیگرفت ولی الان بهتر شده برای همین می تونم شیر خشک بدم و اینکه چه اندازه و چه مارکی و اینکه دست و پاش خیلی عرق میکنه و سرد هم هست من نگرانم چون پدرش دیابت داره و اب دهانش خیلی زیاد شده و دائم با فشار میزنه به لثه هاش و همه چی و به لثش می ماله آیا میتونم غذای کمکی شروع کنم یا خیر.ممنونم ازتون

سلام.وقت بخیر.درمورد قد و وزن که ظاهرا خوب رشد کرده و مشکلی نداره.در مورد آب دهن،به خاطر خارش لثه هاست و تو این سن طبیعیه و کار خاصی لازم نیست و درمانی نمیشه کرد.مگر هر از گاهی ژل دندان براش بمالید که میشه از داروخونه تهیه کرد.عرق بخصوص موقع شیر خوردن و خوابیدن طبیعیه و ربطی به دیابت نداره.نگران نباشین

اما درمورد ریفلاکس،آیا علائم زیر رو داره یا نه؟استفراغ مکرر،بیقراری بخصوص وول خوردن زیاد در خواب و بد خوابی،یبوست

بله خیلی وول میخوره در خواب و خیلی سخت خوابش میبره و در طول روز خوابش خیلی کمه

پس ریفلاکسش فعاله.اگه پنتوپرازول رو نمیخوره از داروخانه پودر اس امپرازول بگیرین و هر 12 ساعت 10 گرم پودر رو در آب حل کنین و بهش بدین بخوره.فعلا شیر خشک ندین.شیر خشک فقط درصورتی باید داد که مادر شیر نداشته باشه و بچه گرسنه باشه و شیر بخواد.در صورتی که شما شیر دارین و بچه بی اشتها میخوره که اینم به دلیل تهوع ناشی از ریفلاکسه

درضمن رژیم خودتونو به صورت نخوردن کلیه لبنیات و گوشت قرمز و تخم مرغ و انواع مغزها ادامه بدین

اگه با این کارها تا یک هفته دیگه بهتر نشد مجددا با من تماس بگیرین.ممنون

برای غذای کمکی هنوز زوده بخصوص اینکه وزن گیری بچه خوب بوده اما از اونجا که برای کودکان ریفلاکسی،غذا رو زودتر از موعد شروع میکنیم شما میتونین روزی سه بار،نیم ساعت بعد از شیر،5قاشق فرنی که با آب و آرد برنج درست کرده باشین رو بهش بدین.تاکید میکنم نیم ساعت بعد از شیر باید داده بشه

ممنون.پس چرا زمانی که شیرم زیاد میشه راحت میخوره و شبها ممکنه بخاطر این باشه که شیرم کمه.
ممنون بخاطر پاسخهاتون

اگه شیر شما رو شبها خوب بخوره و دیگه شیر نداشته باشین،حرفتون درسته ولی شما هنوز شیر دارین و اون خوب نمیخوره که همونطور که گفتم به علت تهوع ناشی از ریفلاکسه.درضمن ریفلاکس همیشه علائمش در شب شدیدتر از روزه

🙏