A.H
عنوان :

الرژی و بالا اوردن کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر من پسرمو اوردم پیش شما گفتید عدم تحما لاکتوز ولی شیر بدون لاکتوز هم دادم بالا اورد میخوام از شیر اپتامیل پپتی استفاده کنم که این الرژی بده بچم دور دهنش تمام دونه زده ولی مشکل بزرگم اینه هر شیر رقیقی میخوره بالا میاره فقط ببلاک ای ار بالا نمیاره 11 اردبیهشت 4 ماهش تموم میشه شربت مولتینیوم دادید الان از نسخه هم عکس میزارم گفتید بعد 4 ماه بالا اورد بده 15 روز مونده 4 ماه تموم میشه میشه بدم و چقدر از شربت بدم بهش باز بالا اورد چیکار کنم؟ میخوام شیرخشک انتی الرژی بخوره بالا ام نیاره کمکم کنید
پپتی رو خورد بعد 1 ساعت تو دو مرحله همرو زیاد بالا اورد این شربت داروخونه مطب داره؟

سلام شیر بدون لاکتوز را کمی غلیظ درست کنید و شربت موتیلیوم را هم روزی دوبار بدهید درصورت تداوم استفراغ باید از داروی بکلوفن جای موتیلیوم استفاده شود

موتیلیوم را داروخانه دکتر کریمیان شهران موجود دارد