z.s
عنوان :

کمر درد

متخصص ارتوپدی
سلام .22 سالمه خانوم هستم. آقای دکتر چند روزیه کمر درد دارم روز اول لگنم خفیف درد گرف زد ب کمر و پام از فرداش لگنم خوب شد ولی کمر و پام درد میکنه. پام میگیره ول میکنه ولی کمرم ثابته دردش. درد پام بیشتر از زانو ب پایین. امروز زد ب کتفم و دستام و تاندونای مچ دستم خیلی خفیف .پشت گردن هم خیلی خیلی خفیف. روی پام بعضی وقتا حس میکنم مورچه داره میره .بیماری خاصی هم ندارم .درد من بخاطر چیه ?
البته چند روز بود ک دفع مزاج نداشتم با جوشونده درمان شد ولی بازم کمر درد دارم و درد کمر در قسمت پایینی کمر هست سمت گودی کمر.

سلام.اضافه وزن دارید؟کار سنگین انجام دادید؟

اضافه وزن ندارم .ن کار سنگین انجام ندادم

با توجه به علائم دیسک کمر همراه با فشار بر روی سیاتیک مطروحه.فعلا تمرینات ویلیامز رو سرچ کنید و روزی دو تا 15 دقیقه انجام بدین و کارهای سنگین انجام ندید.قرص پرگابالین 50 هرشب یک عدد قبل از خواب و قرص کوبیکس 100 بعد از صبحانه و شام و آمپول نوروبیون هفتگی عضلانی تا 3 هفته و کپسول مگنیفورت روزی یک عدد مصرف کنید.اگه بعد از دو هفته بهتر نشدید بهتره MRIاز کمر انجام و توسط پزشک ویزیت بشید

🙏

بهتره آزمایش برای کم خونی فقر آهن و سطح ویتامین دی هم انجام بدید

دو ماه پیش آزمایش دادم ویتامین دی کم بود ک قرص خوردم اهن و خون اوکی بود

بعد از سه ماه مجددا ویتامین دی رو چک کنین

🙏