ر.م
عنوان :

خارش شدید پوست

دکترا حرفه ای داروسازی
نزدیک به یکسال پوستم آلرژی پیدا کرده ناخودآگاه خارش میگیره، انگشت به پوستم میزنم به شدت متورم و قرمز میشه بعد از چند دقیقه خوب میشه، الان هم خیلی شدید شده هم با سرفه همراه شده، تورو خدا کمکم کنید، پوستم کنده شد انقدر خاروندم، تلفست هم مصرف میکنم تاثیری نداشته، بعد از عمل دیسکتومی پوستم به این روز افتاد

سلام عزیزم. تونستید شناسایی کنید بعد از مصرف چه مواد غذایی و چه محصولاتی پوستتون خارش میوفته؟
مخصوصا اگر با علاِیم سرفه همراه شده باشه ممکنه آسم آلرژیک باشه. سرفه ها در چه حد هستن؟

هفته پیش سی تی اسکن دادم گفتن التهاب ریه هست، 3 سالی هست زمستون ها فقط سرفه دارم، بعدش خوب میشم ولی امسال که پوستمم آلرژی شده سرفه هام بدتر شده، شربت تعوفیلین میخورم، الان بهترم، ولی بعضی وقتها یهو شروع میشه و خیلی شدید و زجر آور میشه، دیروز غذایی که خوردم سیر داشت و این روزها کیک هایی که کمی شکلاتی هستن هم استفاده کردم، ربطی به اینا داره آیا؟
پوستم بعضی وقتها انقدر وحشتناک میشه همکارام میگن مثل این فیلم ترسناک ها که انگار یکی داره از خونشون تغذیه میکنه میشی،خیلی ناراحتم خیلی ناجور میشه صورتم

عزیزم ما یک نوع خاصی از کهیر رو داریم به اسم درماتوگرافیک اورتیکاریا
یه التهابات پوستی شدیدی هستن که متورمن به نحوی که شما میتونید با ناخن روی سطح پوستتون بنویسید. در این حد هست برای شما؟

دقیقا همینجوره
بعد جدیدا هم روی پلکم پوسته پوسته میشه

عزیزم خب اشکال نداره این یک واکنش بیش از حد سیستم هیستامینرژیک بدنتونه.
متاسفانه درمان نداره اما اجتناب غذایی و ملاحظات دیگه داره. و در زمان شعله ور شدنش هم که آنتی هیستامین های مختلف رو باید تست کنید ببینید کدومشون براتون موثر واقع میشه که فرمودید تلفست واستون موثر نیست.
این دفعه هیدروکسی زین رو تست کنید.

فقط پوسته پوسته میشه یا خارش و التهاب هم داره؟
صورتتون رو با چی میشورید؟ ارایش میکنید؟

پوسته پوسته میشه خارش هم داره ولی التهاب نه، با ژل شست و شوی کامان میشورم مخصوص پوست نرمال، آرایش هم در ماه شاید یک یا دوبار کنم
اجتناب غذایی و ملاحظات دیگه دقیقا چکار کنم؟
فکر کنم اصلا نباید از کامان استفاده کنم، چون از بمب آبرسانش هم جدیدا استفاده میکنم صورتم قرمز میشه قبلا ولی مشکلی نداشتم باهاش، لطفا هر مارکی که برای پوستم مناسب هست رو معرفی کنید تهیه کنم ممنون میشم، حتی شامپوی بدن هم اگر مارک خاصی لازم هست لطفا بگید، به خدا نمیدونید چه عذابی میکشم، بدنم تیکه تیکست

عزیزم خیلی ها مشکل شما رو دارن. در ابتدای مصرف از محصولات کامان راضی هستن ولی به مرور رضایتشون کم میشه. بهتره عوضش کنید. اگر خواستین چشماتون رو بشورید با شامپوی مخصوص چشم آیسول بشورید عزیزم.
اجتناب غذایی مثل غذاهای تند و یا کافئین. باید دقت کنید با چه مواد غذایی علایم تشدید میشن و مصرف همونا رو محدود کنید.
شامپوی بدن جنتل واش کیو وی.

🙏