ا.ر
عنوان :

دور چشم خوب و ضد چروک خوب

دکترا حرفه ای داروسازی
32 سالمه. صورت پر کک و مکی دارم. پوست نرمال بدونه جوش. پیشونیم خیلی کم چروک آورده. برای پیشگیری و عالی شدن پوستم به مشاوره شما نیاز دارم. خودم بین محصولاتی که سرچ کردم: 1)کرم و دور چشم تایم فیلر فیلورگا. 2)کرم و دور چشم پری می یر کرو کدلی 3)کرم و دور چشم لیفت اند رپییر استادرم 4ن سرم ضد چروک کدلی پارای ویتامی سی. نمیدونم چی باید بگیرم لطفا کمکم کنید. خیلی ممنون میشم.

سلام عزیز دلم.
این مواردی که نام بردید یکم برای سن شما زوده مگر اینکه سن پوستی شما از سن شناسنامه ایتون بالاتر باشه.
عمق چروک های دور چشم در چه حده؟
در حالت عادی نمایان هست یا وقتی میخندید نمایان میشه؟

🙏
سلام ممنون از شما دکتر عزیز.
نه سنم از سن شناسنامه ایم بالا تر نیست. و وقتی میخندم دور چشمم چروک میفته. ولی پیشونیم چروک های ریز رو آورده. پوستم شل نیست. در حال حاضر دور چشم دکلره و آبرسان انرژی دکلره که داخلش 2 عدد آمپول ضد لک آرکایا شکونده بودم استفاده میکنم که دارن تموم میشن.
بابت کک و مک صورتم 2ماه و نیمه که بابت معرفی خانم دکتر شبنم فریدفر کرم سیستئامین استفاده میکنم که جوابی که نگرفتم هییچ حتی کمرنگ هم نشده!!
من میخوام پوستم خیلی عالی بشه لطفا بگین که چی استفاده کنم. و اینکه دور چشم و ضد چروک اکتیو رپییر استادرم برای من چطوره؟ ممنون از شما.
🙏

عزیزم من کلا سیستامین رو قبول ندارم و فیدبک خوبی ازش نگرفتم.
کک و مک درمان نداره عزیزم . ممکنه موقتا کم رنگ و محو بشه اما برگشت پذیره.
برای دور چشمتون اگر چروک های عمقی دارید بله هم فیلورگا مناسبه هم اکتیو ریپر استادرم

سلام. من طبق تعریف هایی صد در صدی که ازش شد گرفتم. خانوم دکتر عزیز با توضیحی که دادم گفتم نه چروک عمق دو. چشم دارم ونه جای دیگه صورتم. دور چشمم در حال خندیدن کمی چروک میفته.
شما گفتین فیلورگا برای سن من با توجه به عمقی نبودن چروک مناسب نیست. لطفا به دور چشم و کرمی که همه چی کامل باشه برای جلوگیری از پیری و شلی و چروک معرفی کنین. اگه امکانش هست بگین از کجا تهیه کنم.
استادرم و هیچ جا نداره.

فلورگا چندین مدل دور چشم داره. اپتیم آیز برای چروک های کم عمق تر مناسبه. تایم فیلر برای چروک های عمقی تر عزیزم. من تایم فیلر رو گفتم برای شما زوده. اپتیم ایز براتون مناسبه

ممنونم از شما.
خانوم دکتر عزیز. متاسفانه هیچ کدوم از سایت ها این کرم دور چشم رو ندارن. نمیدونم از کجا باید بخرم!

متاسفانه تمامی برندهای خوب خارجی یکی پس از دیگری تموم شدن و به خاطر تحریم ها دیگه وارد نمیشن.
چه گزینه دیگه ای داشتی؟

بقیه هم تمام شدن. خودتون چه پیشنهادی میدین؟

عزیزم ویژگی های این سه کرم دور چشمی که واستون میفرستم رو مطالعه کنید

https://www.drhajinejad165.ir/ProductPage/id6249-ps0-cr0-sz0/برنارد-کسیر-کرم-دور-چشم-ضد-چروک-و-ضد-پف-کرن-فلاور.html

https://www.drhajinejad165.ir/ProductPage/id6284-ps0-cr0-sz0/لینو-کرم-مناسب-چروک-های-سطحی-دور-چشم-و-لب.html

https://www.drhajinejad165.ir/ProductPage/id6250-ps0-cr0-sz0/برنارد-کسیر-کرم-کانسیلر-دور-چشم-ضد-تیرگی-و-ضد-چروک.html

اگر از اینجا نتونستید باز کنید لینک رو کپی کنید و تو Brower خودتون Paste
کنید تا بتونین ویژگیهاش رو مطالعه کنید

خیلی ازتون ممنونم .

خواهش میکنم عزیزم. برنارد کسیر یه برندیه در حد لیراک محصولات خوبی داره

چه خوب. ممنون از راهنماییتون.
خانوم دکتر عزیز معذرت میخوام، اما متن نه کپی میشه کرد نه نام محصول مشخص میشه.
میشه لطفا اسم های 3 کرم دور چشم رو نام ببرید

عزیزم تو قسمت سرچ سرچ کنید برنارد کسیر براتون میاره دور چشم هاشو

ممنون از شما.