s.v
عنوان :

تقویت بعد زایمان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر من یک ماهه زایمان کردم و شیرخودمو میدم ب دخترم،تو این یک ماه ب شدت ضعیف شده بدنم درد دندون و کمر و دست و پا دیگ امونم رو بریده موهامم ریزش پیدا کرده پوستم کدر و ناخنم شکننده و کم رشد شده ب خاطر الرژی دخترم لبنیات هم ک کلا نمیتونم مصرف کنم فک کنم ب صدت دچار کمبود کلسیم شدم
با این شرایط ب نظرتون چ مکمل و ویتامینایی مصرف کنم ک تو شیردهی ام واس دخترم هم بی ضرر باشه
الان فقط قرص اهن مصرف میکنم و 23 سالمه زایمان اولمه

سلام عزیزم دوران شیردهی حتی نسبت به دوران بارداری گالری بیشتری لازم هست بنابراین تمام مکملهایی که دوران بارداری مصرف میکردی دوباره بخور کپسولهای آهن رو که ادامه بده کپسول مولتی ویتامین مارک سوپرابیون روزی یک عدد وقرص کلسیم د هم روزی یک عدد مایعات وغذای خوب بعلاوه خواب کافی
اگه کاری داشتی هم میتونی ویزیت ویدئویی داشته باشیم یا حضوری شنبه عصز4-8 کلینیک بیمارستان نیکان هستم