o.o
عنوان :

زردی

فوق تخصص نوزادان
سلام.من نوزاد 3 روزه دارم که زردیش 5 هست باید چیکارکنم؟!و مادرش سرفه داره بعد از زایمان...چیکار کنیم.شیر مادر بخوره؟!

سلام.باید مادر معاینه بشه و حتما به پزشک زنان مراجعه شود.و در این مدت با رعایت نکات ایمنی و پوشیدن ماسک و دستکش،شیر دهی انجام شود

و زردی 48 ساعت بعد مجددا چک شود و نوزاد رو نیز باید مراجعه به پزشک اطفال داشته باشه و بررسی بشه

🙏
ممنونم