ص.د
عنوان :

خستگی چشم کودک

متخصص چشم پزشکی
با سلام، پسرم پنج سال و شش ماهشه و دو ساله که عینک می زنه شماره چشمهاش سه و نیم مثبته بدون آستیگمات.
از تعطیلات نوروز هر موقع با کامپیوتر یا موبایل (با تلویزیون کمتر)کار می کنه بعد از حدود بیست دقیقه می گه که چشمهاش داغ می شه.
قبلا این طوری نبود .
براش چند بار قطره Hye و ژل لیپوزیک ریختیم . با توجه به تعطیلی مطب ها چه کار باید انجام بدهیم؟

ممنون. جناب دکتر بنده دندانپزشک هستم و چون نمیتونم محیط کارم رو کنترل کنم کار رو تعطیل کردم. برای معاینه چشم میشه مطمین بود که کنترل عفونت رو میشه کامل اجرا کرد؟

🙏