م.آ
عنوان :

جای اسکار

متخصص پوست، مو و زیبایی
2 سال پیش در کلینیک بهروز درمان سابسیژن و لیزر را انجام دادم اما نتیجه ای نگرفتم

لطفا عکس بفرستید و بفرمایید چندجلسه سابسیژن و چه نوع لیزری انجام داده اید

سلام آقای دکتر
کلینیک نوع درمان و عکسها را برایه شما ارسال کردن

برای من چیزی ارسال نشده است
بفرمایید برای شما بفرستن اینجا ارسال کنید

سلام آقای دکتر
فرستادم

با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیزم
واقعیت این است که شما باید بدانید اسکار آکنه یکی از مقاوم ترین ضایعات به درمان در حیطه زیبایی پوست است و پروسه درمان احتیاج به صبوری و جلسات متعدد دارد و میزان پاسخ بین 30 تا 70 درصد در افراد مختلف متفاوت است
درمانهای انجام شده برای شما peeling ،tixel , وساب سیژن از بهترین و قوی ترین درمانهای این حیطه هستند با ادامه این اقدامات و نیز انجام لیزر co2 میتوان وضعیت را بهتر از این هم کرد ولیکن مدنظر داشته باشید هیچ روش و درمانی تا کنون قادر به بهبود صد درصد ضایعات نبوده است

سلام آقای دکتر باریک بین
بله کاملا درست فرمودید،اما در مورد من حتی 30 درصد هم جواب نداده
من چندین بار پیلینگ و تیکسل انجام دادم

در تصاویر ارسالی که به نظر بیشتر از سی درصد بهبودی طی دوماه داشته اید...
پیشنهاد من تغییر روش درمانی است لیزر co2 بهترین انتخاب دراین شرایط است

چند جلسه نیاز هست جناب دکتر باریک بین؟