ف.و
عنوان :

اگزما

متخصص بیماری های کودکان
با سلام ، خانم دکتر دختر من 5 ماه 27 روزش هست که تقریبا نزدیک 2 ماه نیم هست روی باسنش نزدیک ناحیه تناسلیش اندازه یه سکه حالت اگزما یا قارچ بود که هی پر رنگ دونه دار میشد بد مدتی کمرنگ تا اینکه الان یه بیست روزه اندازه ش بزرگتر شده اگه مدفوعش دیر تعویض بشه قرمزیش بیشتر میشه کلا هی کمرنگ پررنگ میشه ، میشه پماد بهم معرفی کنید

سلام پماد زینک اکساید و پماد کلوتریمازول هر 8 ساعت تا یک هفته استفاده کنید