س.ن
عنوان :

کم کاری تیرویید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانوم بنده بیست و چهار سالشونه مشکل کم کاری تیرویید دارند ، دو سال پیش که باردار بودند با تجویز پزشک تحت کنترل بودن و میزانش نرمال شد تا زمان زایمان چک آپ میشدند .بعد ازون چند ماه یکبار آزمایش دادند تا آذر ماه پارسال که آزمایش دادند TSH پنج شده بود روزانه یک قرص لووتیروکسین خارجی می خورند پنجاه میلی گرم ، به تازگی آزمایش دادند TSH هفت شده . میخواستم بپرسم ازتون که با توجه به اینکه مقدارش زیاد شده ، چیکار باید بکنند آیا میزان و دوز دارو در روز باید تغییر کنه و ضمنا قرصشون هم تموم شده و فقط نوع ایرانی قرص موجود هست . عکس های دو آزمایش ضمیمه شده .

با سلام
قرصشون کی تمام شده؟ و آیا تا زمان آزمایش دارو را مرتب و صبح ناشتا مصرف می کردند؟ داروی همزمان چیزی مصرف نمی کنند؟ قرص ضد بارداری طی این مدت مصرف نشده ؟ تصمیم به بارداری مجدد دارند یا نه؟
پاسخ دقیق به سوالات بالا جهت تنظیم دارو ضروری است

قرص که میخورند ، تازه تموم شده بود که ایرانی جایگزین کردند و مداوم هرروز استفاده کردند تا ب الان .
خیر داروی دیگه مصرف نمی کنند
بله قصد بارداری دارند ولی زمانش مشخص نیست احتمالا امسال یا سال بعد ان شاالله.

قرص 50 از شنبه تا سه شنبه روزانه 1/5 قرص مصرف کنند و چهارشنبه تا جمعه یک عدد مصرف کنند
8 هفته بعد تست تکرار شود
قبل از تصمیم به بارداری در مورد تنظیم دوز تصمیم گیری شود

ممنون خانم دکتر لطف کردید . اگر نرمال باشه دو ماه بعد بنظرتون چند وقت باید دوباره آزمایش بدند ؟ واینکه وزنشون نرمال هست ولی آیا میتونند ورزش کنند تا وزنشون بیشتر کاهش پیدا کنه یعنی با تحرک و ورزش کم میشه ؟

بعد از اون به پزشک خودشون مراجعه نمایند و در زمان خودش و با معاینه تصمیم گیری شود

🙏
فقط در مورد کاهش وزن نگفتید که با ورزش میتونن کم کنند ؟
🙏