پ.ب
عنوان :

مچ دست

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خواهرزاده من 6 ماهش چند روز دستاش رو مشت میکنه و به سمت پایین نگه میداره کاملا هم دستاش در حالت های دیگه حرکت داره وسایل رو به راحتی میگیره بازی میکنه اما چند روز این کار رو انجام میده خیلی نگران کرده ما رو اولین بار سعی کرد آستین لباسش رو بگیره و تکرار کرد بعد مثلا 1 دقیقه به این شکل بعد ول میکنه میشه بفرمایید مشکل چی میتونه باشه

سلام تگر تین حالت عیر ارادی تکرتر شود یا احساس کردید در زمان انجام ان نسبت به محیط اطاف هوشیاری ندارد مانند خیرگی لازم است نوار مغز انجام شود

سلام اگر این حالت بصورت غیر ارادی تکرار شود یا در زمان انجام ان هوشیاری نداشته باشد مثلا خیرگی به یک نقطه داشته باشد لازم است نوارمغز انجام شود

🙏