و.ز
عنوان :

شیر نخوردن و نفخ

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر بچه من 16 روزشه و از روز اول همش گریه میکرد چتد روز پیش بردیم دکتر گفتن نفخ داره
چند روز پیش شب قبلش کلی گریه کرد و خوابید بعدش هرکاری میکردم شیر نمیخورد تا روز بعدش حدود ساعت2 ظهر استفراغ کرد و خوب شد الا دوباره از دیشب شیر نمیخوره هرکاری میکنم لباشو بسته و نمیخوره
همش بدنشو کش میده
یه ذره هم به زور شیر میدم بهش آروغ نمیزنه نمیدونم چکارکنم

وقتتون بخیر مامان جان،بیحالی یالیقراری داره بازم؟

سلام مجدد بعد چند ساعت ساعت ده شیر خورد و صبق روال قبل آروغ زد
ولی نفخ رو هم داره خیلی اذیت میشه گریه های شدید میکنه و کبود میشه و این دوباره اینجوری شبها شیر نمیخوره و روز بعد خوب میشه

مامان جان تواکثر شیرخوارا از 15روزگی کولیک شروع میشه وتا 5ماهکی اکثزا ادامه دار هست وبه صورت و بیقراری هست

واما اینکه به زور شیرمیخوره یا شبها شیر نمیخوره ممکنه از علایم رفلاکس باشه

هیچ راهی برای تشخیص قطعی رفلاکس وجود نداره واکه بچه کاهش وزن گیری یا علایم تنفسی مثلذخس خس سینه نداشتهذباشه فعلا درمان هم شروع نمیشه

شیرخوار شما که استفراغ هم داره پس احتمال رفلاکس زیاد هست،قطره ی پدی لاکت هرروز 5قطره با قطره ی کولیک اید هر6ساعت15قطره بهش بدین و حواستون به وزن گیری کودک باشه تا اگه ادامه دار باشه درمان رفلاکس هم شروع بشه.

تو شهر خودمون دکتر بردمش برای کولیک قرصmaxoprazole40روزانه یک هشتم و قطره ی پدی لاکت دادن بهش
برای اون شیر نخوردن هم تا حالا فقط دوباره همچین حالتی پیش اومده .ولی استفراغ زیاد نداره اصلا.فقط میترسم و استرس دارم چیز بدی نباشه

عزیزم این قرص اول که میفرمایین درمان رفلاکس هستش و دومی قطره ی کولیک.

یعنی این قرص مشکلی نداره بدم بهش

به نظرم فعلا دست نگه دارین داروهای ضدنفخ که خدمتتونذگفتم شروع کنین با صدای جاروبرقی یا سشوار که تو گوشش بگیرین که آروم بشه و آروغشم به هرنحوی شده حتی اکه دوساعت طول بکشه حتما بکیزین اگه بازم ادامه دار بود بهتر ساشه امپرازول نصف ساشه هرروز بدین،اکه این پودرو پیدا نکردین این قرصو شروع کنین.

قطره ی کولیک اید گرفتم ولی گفتن تا 25 روزگی نباید به نوزاد داد
واینکه استفراغش زیاد نیست فقط یکبار زیاد بود و گرنه درحد عادی و کمه و پنیرک ماننده مگراینکه مواقعی که آروغ نزنه همون حالت شیر مانند رو مقداری بالا میاره
فقط یه چیز دیگه اون قطره ی پدی لاکت رو اینجا گفتن هر 8 ساعت بدم.یعنی دیگه روزی یکبار پدی لاکت رو بدم و روزی چهار بار قطره کولیک اید هر بار 15 قطره؟؟؟

پدی لاکت روزانه هستش عزیزم براساس سن و وزن شیرخوار تعداد قطرات زیاد میشهذولی بازم روزانه هست.

قطره ی کولیک اید هم شروه کنین،شما 20,روزکی کوچولوتون شروع کنین همون 15قطره هر6ساعت

اکه استفراغ نداره فعلا به شیرخوارتون فرصت بدین اگه بعداز یک هفته همچنان علایمش ادامه دار درمان رفلاکس هم شروع کنین عزیزم.