و.ع
عنوان :

درد زانوی پا

متخصص ارتوپدی
سلام وقت بخیرخسته نباشید اقای دکتر
من 34 سالمه مرد هستم
2سال پیش بیماری فشارخون داشتم ونمی توانستم غذا خوب بخوریم و یک ونیم سال غذا به صورت کم درطول روز فقط نون خیار گوجه و سینه مرغ و انار استفاده میکردم
و به خاطراینکه فشارم بیایدپایین می رفتم تو کار کارگری کار می کردم تا فشارم بیاد پایین تا چیزی بخورم و وسایل سنگینی مانندسیمان در حین کار برمی داشتم
الان که فشارم خوب شده زانویم موقع کار دردمی کند و با زانوبند کارمی کنم و بدون زانوبندنمی توانم دومیدانی ورزش کنم
لطفا مرا راهنمایی کنید
خیلی سپاسگزارم

سلام.برای یک ماه کاهش وزن و تمرینات تقویت عضله چهارسر ران که میتونین سرچ کنین و مراعات انجام بدین یعنی چهار زانو و دو زانو ننشینید.دستشویی فرنگی نماز رو صندلی و غذا خوردن روی میز.پله و کوه و سراشیبی راه نرین. واین داروها رو مصرف کنید
کپسول کوبیکس 100 صبح و شب بعد از غذا تا دوهفته
کپسول آوودین 300 روزی یک عدد تا یک ماه
آمپول ویتامین دی 300000 عضلانی ماهیانه تا دوماه
ژل دیکلوفناک روزی سه بار
اگه بعد از یک ماه بهتر نشدید جهت معاینه به پزشک مراجعه کنید

ممنون اقای دکتر فقط من لاغر هستم چاق نیستم وزنم تقریبا 63 کیلو با قد 180 هستم
با توجه به وزنم این داروهارو با همون دوزی که تجویز کردین بخورم.
ببخشید اقای من قرص اعصاب الانزاپین هم مصرف میکنم ایا این قرصایی که فرمویید با الانزاپین تداخل ندارد میتونم مصرف کنم.
🙏
ببخشید یک هم سوال داشتم برای استخوانها و مفاصل زانوی پا چه غذاها یا میوه هایی مفید هستن تا مصرف کنم
🙏

لبنیات و پروتئین و زردچوبه و دارچین و زنجبیل

🙏