ن.م
عنوان :

پایین نیامدن وزن

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
سلام من 54 سالم در طی پنج سال اخیر اکثرا 63 تا 65 کیلو بودم اما در طی یکسال هر ماه یک کیلو اضافه شدم و الان 74 کیلو هر روز نیم ساعت پیاده روی یا تردمیل داشتم و دقیقا یک سال و نیم پیش یائسه شدم از طرفی کم کاری تیروئید دارم که تحت کنترل است و روزی یک عدد لوتروکسین مصرف میکنم و هاشیماتو است و فشار خون که آن هم تحت کنترل است و در آخرین آزمایش چهار ماه قبل هیچ گونه تری گلیسیرین کلسترول قند و ویتامین دی و ،،،، همه نرمال بودند به توصیه پزشک الان ویتامین د و کلیسیم هم مصرف می کنم دلیل کم نشدن وزن چه می تواند باشد کالری غذایی ام تغییر نکرده و همان است

سلام عزیزم . جواب تستها رو برام بفرستید لطفا

چشم فردا ارسال می کنم الان در دسترس ندارم
سلام دوباره من این پرسش برای مادرم پرسیده متاسفانه کپی آزمایش آخرش پیدا نکرد و اصلش در بایگانی مطب دکتر حدائق است و بهش دستدسی ندارد

سلام عزیزم. بررسی ازمایشات رو لازم داریم. با کم کاری تیروئید متابولیسم بدن کم میشه، تا چهل درصد میتونه سوخت و ساز بدن کم بشه، به عبارت دیگه با خوردن غذا به همون میزان قبلی و به قول خودتون با تغییر نکردن غذای مصرفی هم وزن، کم نمیشه که اضافه میشه . درصد توده چربی بدن و چربی شکمیشون زیاد میشه. اگر یبوست هم دارند تشدید میشه. بایستی رژیم کاهش وزن باتوجه به هیپوتیروئیدی تحت درمانشون بگیرند . اگر تمایل داشتند میتونند برای تنظیم رژیم طبق تعرفه با واتس اپ زیر پیام بگذارند *****090161