م.م
عنوان :

جوش چرکی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام. 32 ساله(مرد- قد180 وزن:82) هستم. از 22 سالگی دچار جوش های چرکی در ناحیه ریش ، دور لب، موهای سر، قفسه سینه، کمر و بازو بوده ام. این جوش ها گاهی خفیف و گاهی شدید هستند. 2 تا سه روز به وجود می آیند و بعد تخلیه میشوند. جوش های ناحیه دور لب و گردن و قفسه سینه در حین ایجاد سوزش زیاد دارند. با گذشت زمان وسعت بیشتری از بدنم دچار این نوع جوش ها شده است. 7 سال پیش با تجویز پزشک آنتی بیوتیک استفاده کردم که بعد از اتمام دوباره جوش ها شروع شدند و عوارض گوارشی به خاطر آنتی بیوتیک پیدا کردم. 3 سال پیش داروی آکوتان با دوز خفیف استفاده کردم که در طول درمان هم مشکلات جانبی زیاد چون خشکی شدید چشم، تبخال و وزوز گوش داشته و نهایتا نتیجه ای حاصل نشد. پانژل هم به صورت موضعی استفاده کردم که علی رغم خفیف کردن جوش ها درمانی حاصل نشده است. پوستم بعد از استحمام خشک و حساس، و بعد از آن به شدت چرب و براق می شود و موهای سر کم پشت و نازک دارم. در آزمایش خون آنزیم های کبدی مطلوب ولی بیلی روبین بالاتر از نرمال و همچنین مقدار چربی کمی بالا بوده است. عکس های لازم ضمیمه گردیده است. با سپاس

سلام روز خوش اینها بیشتر شبیه فولیکولیت استافیلوکوکی هستند احتمالاً شما حامل این هیدرو هستید و این باعث عود مکرر این جوشها میشه
پیشنهاد من قرص ماینوسیکلین 50 روزی یکی بعد از ناهار و پماد موپیروسین است و اگر بعد از دوماه نتیجه خوب بود باید این دارو هارو تا 6 یا 8 ماه ادامه بدید تا میکروب ها ریشه کن بشن
پماد موپیروسین رو علاوه بر اینکه روی جوش ها میزنید به چند جای دیگه بزنید شامل سوراخ های بینی زیر بغل داخل ناف کشاله ران و دور سوراخ مقعد
اینها جاهایی هستند که این میکروب ممکنه مخفی شده باشه

آقای دکتر با سپاس از راهنماییتون. فقط طبق عرضی گه داشتم من از عوارض گوارشی آنتی بیوتیکی که دوره ای استفاده کردم همچنان دچار مشکلم. جسارتا مازاد بر مورد انتی بیوتیکی که میفرمائید شامپوی مخصوص یا هر درمان جدید دیگه ای رو پیشنهاد نمی کنید؟ هزینه برام مهم نیست فقط نداشتن عوارض جانبی برام اهمیت داره. ممنون از زمانی که میگذارید.

این ماینوسیکلین یک قرص خیلی ریز هست که اذیت گوارشی خیلی ناچیزه به خصوص اگر بعد از ناهار خورده بشه
شامپویی که میتونید استفاده کنید شامپوی بدن ضد باکتری نوپریت است

🙏