ا.ف
عنوان :

نفخ

متخصص بیماری های کودکان
اقای دکتر سوال چهارمم اینکه ادلیا اکثراوقات موقع دفع گاز درد داره .ویا اصلا دفع گاز نداره یااگرم باشه خیلی کم وبا درد.کم تر بودن زمانهایی که بدون درد باشه.
تااینکه از جمعه کلا شکمش کارنکردو شنبه و یکشنبه دیگه فقط درد و ناله نبود بلکه باگریه و درد ،دفع گاز انجام میداد وهم اینکه شکمش با گریه و درد،کارمیکرد.قبلن هم دوره اینجوری شده.

شب اولی که باکلوفن خورد .بااینکه اونشب خوب خوابید ولی از فرداش باز دفع گازهاش دردناک شدن.دفعاش ببشترشدن ولی دردناک شدن که رفته رفته بدتر شد.نمیدونم شاید به باکلوفن ربطی نداشته باشه.

و دوباره از حدود ده روز پیش صدای شدید باد توی شکمشه. تا شیر میخوره صداهای داخل شکمش شروع میشن و خیلی زیاده.در حالت عادی هم صداهارو داره ولی موقع شیر خوردن خیلی بدتره

باتشکر

بله این علامت علامت اصلی التهاب روده در کودکانی است که آلرژی به شیر یا غذا دارند