ع.ش
عنوان :

دونه های ریز قرمز رنگ

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقتتون بخیر
من 4 ماه پیش برای دونه های اطراف بینیم حضوری بهتون مراجعه کردم برام شامپو ایروکس پماد بتامتازون و پماد
Dermalift
Rosalift
anti redness تجویز کردید
یک ماه پیش هم اطراف چشمم دونه های قرمز رنگ زد و تو همین اپلیکیشن توسط شما ویزیت شدم که پماد بتامتازون چشمی وتاکرولیموس تجویز کردی الان یک ماه هست که دارم استفاده میکنم اوایل بهتر بود الان بازم بیشتر شده
در ضمن من 8 ماه هست ک زایمان کردم و شیرده هستم
برای مراجعه ی حضوری نوبت میدید؟
ممنون از پاسخ گوییتون.اطراف بینیم هم بیشتر شده

سلام وقت بخیر.
بابت تاخیر عذر خواهی میکنم.
تاکرولیموس رو ادامه بدید
یه داروی آنتی بیوتیک خوراکی هم لازم هست که وقتی حضوری تشریف بیارید مطب براتون مینویسم. میتونید شنبه حدود 7 عصر حضوری تشریف بیارید مطب

🙏
ممنون حتما مراجعه میکنم