م.ع
عنوان :

بی اشتهایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دوقلو دختر 11 ماهه دارم که یکیشون خیلی کم غذاس خیلی وقتا اصلااا دهنشو باز نمیکنه با اینکه مصرف شیرش به اندازس توی شبانه روز شاید در بهترین حالت 500 سی سی و کمتر.شیر شب نمیخورن از ساعت 9 شب تا حدود 6 صبح .اخیرا مولتی ویتامین آپوویتال میدم بهشون یک مقدار بهتر شدن ولی نهایتا 10 قاشق و کمتر.البته به زور نمیدم همین رو با اشتها میخوره و یکباره دهنشو قفل میکنه و دیگه نمیدم.تیرویید نوزادی داشته و قرص میخوره و تحت کنترله.یبوست شدید میگیره گاهی ولی وقتی بهتر غذا میخوره رو به اسهال میره.وزن تولدش 2190 بوده و الان حدود 8 کیلو.در ضمن دندون هم نداره.شیرخشک یا قطره یا غذای خاصی اگه بهتر هست بفرمایید

سلام برای اشتها قطره بی ویتال روزی 1 سی سی بدهید و برای افزایش وزن گیری داخل غذایشان روغن ام سی تی اصافه کنید روزی 5 بار هر بار 5 سی سی

🙏