م.ک
عنوان :

ریزش مو

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام
من دیروز هم مزاحمتون شدم بابت پسرم آریو که 11 ماه و نیمه است و از مراجعین خودتون
دکتر جدیدا ریزش مو پیدا کرده مثل دوران نوزادی البته دیروز هم گفتم خدمتتون پوسته های نوزادیش هنوز هست نمیدونم دلیل ریزش میتونه اون پوسته ها باشه یا خیر
و لطفا یه قطره مولتی ویتامین جایگزین ایمیوسنس معرفی کنید چون اون قطره رو پیدا نکردم
بسیار سپاسگزارم

سلام بالای ده ماه میتوانید از شربت ادونسیس یا ایمونوفای 5 سی سی روزانه بدهید
ریزش مو به پوسته های سر ارتباط,دارد و جذب کردن با روغن زیتون و کرم کرادل کپ و برداشتن پوسته ها در حمام با لیف کافی خواهد بود

شربت زینک هم بر ای تحریک رشد موها یک روز درمیان 3 سی سی اشکالی ندارد