ب.ر
عنوان :

بی قراری نوزاد و شیر نخوردن در روز

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر نوزاد دو ماهه ام مدتی است. در طول روز خیلی خوب شیر نمیخوره سینه رو نمیگیره و یا اگرم بگیره وسط شیر خوردن ول میکنه و گریه میکنه. دائم حالت بی قرار داره پاهاش رو صاف میکنه خودش رو به عقب ها میده و دستاش رو مشت میکنه و سریع تکون میده.دو سه باری ام شیری که خورده بود رو با شدت بالا آورد. یه مقدارم بینی اش حالت گرفتگی داره و گریه هاش تو دماغی است. ولی شب ها خوب میخوابه و هر دو ساعت یک بار تو خواب و بیداری خیلی خوب شیر میخوره. کلا در طول روز مشکل شیردهی دارم و بچه گرسنه و بی قراره باید همش بغلش کنم. و عمودی نگه دارم بعد از کلی دست و پا زدن خواب بره بعد که بیدار میشه تو خواب و بیداری سینه رو بگیره.
گاهی اوقات هم تک سرفه میکنه. ممنون میشم راهنمایی ام کنید. و این که من خودم مدتی است لبنیات گاوی نمیخورم.(چون بچه نفخ داشت و صورتش جوش زده بود که برطرف شد)آیا مراعات غذایی خاصی باید داشته باشم؟
در صورتی که به دارو احتیاجه آیا میتونم بدون نسخه بگیرم؟ چون در این شرایط مراجعه ی حضوری برام سخته. با تشکر.
در ضن قد و وزن دخترم در رنج نرمال است.
سوال بعدیم فردا واکسن دو ماهگیشه نگرانم شیر هم در طول روز خوب نخوره اذیت بشه. برای واکسن دوماهگی چه کارهایی انجام بدهم؟

این علائم میتواند مربوط به سن باشد یعنی در سن سه ماهگی اکثر شیرخواران بدلیل رشد و همچنین درد لثه هر وقت بخواهند شیر میخورند و بیشتر موقع خواب و ماشین سواری بهتر شیر میخورد

یک دلیل دیگر هم میتواند ریفلاکس معده باشد

بهتر است از این حالت نترسید و فعلأ پودر اس امپرازول ده میلی گرم نصف پودر در آب یا شیر حل شود و ناشتا قبل از شیر صبحگاهی میل شود،قطره پدی لاکت هم روزی پنج قطره داده شود و نتیجه ده روز بعد اطلاع داده شود

نیم ساعت قبل از واکسن قطره استامینوفن دو برابر وزن دادن شود و پس از آن در صورت تب یا بی قراری هر چهار ساعت تکرار شود. روز اول کمپرس سرد در محل واکسن انجام و سپس کمپرس گرم داشته باشید

اگر تب شدید یا بی قراری داشت به مطب پزشک متخصص کودکان مراجعه کنید

🙏