ه.م
عنوان :

قرص ضد برداری

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر
جونتنون سلامت
مینویسم اما سند میکنم پاک میشه
30سالمه بیماری زمینه ای ندارم، سابقه کیست ریز هم دارم ک پریودمو هر 4 5 ماه یبار عقب بندازه
میخوام قرص ضدبارداری رو شروع کنم ک هم کمترین عوارض رو داشتهذباشه هم تنظیم کننده پریود باشه، شما چیه قرصی پیشنهاد میدید
خانم دکتر ، نیستین؟

سلام عزیزم.
با پزشک متخصص زنان مشورت کردید؟
چون باید ایشون تمام شرح حال شما رو بگیرن بعد صلاح ببینن که شما مجاز به مصرف ضد بارداری های خوراکی هستین یا خیر.
مثل وزن/ سن/ سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان سینه/ سابقه بیماری های قلبی عروقی در شما/ سابقه لخته خون/ مصرف سیگار و خیلی موارد دیگه باید در نظر گرفته بشه

میدونم خیلی بده اما پزشک ثابتی نداشتم ک همیشه ب اون مراجعه کنم،
وزنم بین 48 و 49ه، خیلی ساله همینه، 30 سالمه، یکی از عمه هام سرطان سینه داشت ک فقط همون بود تو کل فامیل ، یه مدت قلبم اذیت میکرد ک دکتر بهم قرص کنکور دادن ، الان خیلی وقته نمیخورم و اذیت نیستم، سیگارو قلیون و هیچی هم استفاده نمیکنم، الکل هم همین طور، سابقه کم خونی و کمبود اهن دارم، ک قرص اهن میخورم، با تجویز پزشک ماهی یه قرص ویتامین دی، حساسیت دارویی نداشتم تا حالا،
همین دیگه

عزیزم میتونید از قرص یاز یا یاسمین استفاده کنید که از همه کم عارضه تر هستن.
اگر اونها رو پیدا نکردید چون کم شده کلایرت بگیرید.

ممنونم دکتر قشنگم
چند روز بعد از تموم شدن پریود باید شروع کنم ؟ و اینکه بعد از چند روز خوردن خیالم راحت میشه ک نی نی دار نمیشم
اینم مثل اینکه نیست خانم دکتر، از چند جای دیگه هم سوال کردم

عزیزم طرز استفاده درست این قرص های ضد بارداری به این شکله که از روز اول خون ریزی شروع میکنید. 21 روز میخورید. 7 روز نمیخورید و بعد از 7 روز چه پریود شدید چه
نشدید بسته دوم رو شروع میکنید. چند بار که به این روش استفاده کنید پریودهاتون منظم میشه.

اااا خب دکتر حاجی نژاد نگفتن چی موجود دارن؟ از همون چیزهایی که موجود هست بهترینش رو انتخاب کنیم

اینا رو موجود دارن

متاسفانه اکثر داروهای خارجی دیگه وارد نمیشن. اکثرا دارن همین سیپروترون رو استفاده میکنن اگر بهتون بسازه همون کارایی رو داره

دوستم قبل از کرونا پیش دکتر زنان رفته بهش روکین دادن، اون چطوره؟

روکین ترکیبی از دروسپیرنون و اتینیل استرادیول هست عزیزم که دقیقا میشه
ترکیب همون یاسمین و یاز که در ابتدا بهتون گفتم. یعنی روکین معدل یاسمین هستش

متشکرم از این همه وقتی ک گذاشتید
کلی دوستتون دارم
🙏