ا.ش
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشین من از وقتی حامله شدم پوست صورتم جوش زد تا الان که در حال شیردهی هستم ادامه دارد 1 بارم دکتر رفتم گفتن تنها چارش لیزره .واقعا ازشون خسته شدم کمکم کنین تو این دوران کرونا با دارویی چیزی برطرف شن

سلام خوب هستید
بازو و پشت جوش نمی زنه خودتان چاق لاغر شد یا نه؟

چرا بازومم کمی هست اما از قدیم بوده چبز جدیدی نیست خودمم الان که شیر میدهم لاغر شدم مثل زمان قبل بارداریم شدم

کپسول آزیترومایسین 250 یک روز در میان بخورید
کرم آ اچ آ 15 درصد مای شب ها
و محلول کلیندامایسین 2 درصد صبح و عصر بزنید
فعلاً در دوران شیردهی از این قوی تر نمیشه داد

🙏
موجود نیس مای 15 درصد هیچ جا
🙏