م.ز
عنوان :

زینک اکساید

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر
میشه زینک اکساید رو واسه دور دهان هم استفاده کرد، اگ اتفاقی وارد دهان بشه مشکلی ایجاد میکنه؟
مرسی

با سلام

بله می شه استفاده کرد مشکلی ایجاد نمی کنه اگه اتفاقی داخل دهان شه فقط در نظر داشته باشین که در پوست های مستعد جوش باعث جوش ممکنه بشه بعضی افراد هم به جای ضد افتاب استفاده می کنن به هیج وجه جایگزین ضد افتاب نیست

سلام خانم دکتر
من پوستم چرب، مستعد جوش و خیلی حساسه
7 ساله که دارم از ضدآفتاب الارو فاقد چربی SPF 50 بژ روشن استفاده میکنم، قبل از اون هم از انواع مختلف ضدآفتاب اوریاژ، بیودرما استفاده کردم
بعضیا میگن تو ایران تولید میشه بی کیفیته و ...
میخوام نظرشما رو در مورد الارویی که میزنم بدونم، برا من خوبه؟

سلام
خیلی از برندها برای کاهش قیمت بسته بندی محصول رو در ایران انجام می دن ولی مواد داخل کرم از کشور تولید کننده میاد ضد آفتاب های الارو هیچ مشکلی نداره نگران نباشین

مرسی خانم دکتر
احساس میکنم کیفیتش اومده پایین قبلا که روش نوشته شده بود ساخت فرانسه بهتر بود نسبت به الان که نوشته کانادا !!! البته چند نفر دیگه هم روی این مساله اتفاق نظر داشتن مثلا قبلا پوشش خیلی بهتری داشت و ...
مرددم که این دفعه هم الارو بگیرم یا نه
به نظرتون با توجه به پوستم لنسون مناسبه بعضیا میگن کرم پودرش زیاده پوست رو خراب میکنه؟

ضد آفتاب رنگی خوب و فاقد چربی می تونین درای تاچ ویشی یا رنگی سان سنس بگیرین اگر پوشش زیاد بخواین لانسون و درماگور پوشانندگی زیاد دارن

سپاس
راستی خانم دکتر من Ellaro رو دور چشمم هم استفاده میکنم که نمیدونم کارم درسته یانه!
اگه سان سنس یا لانسون بگیرم میتونم دور چشمم هم بزنم؟

خیر
برای دورچشم می تونیم از کرم دورچشم لایت آیز اس پی اف 30 آیسیس فارما استفاده کنین
تنها برند ضد آفتاب که قابل استفاده برای دور چشم هست برند ISDIN هست که تازه ایران اومده بعضی داروخانه های شمال شهر تهران دارن

سلام خانم دکتر
من تازگی با ضدآفتاب دورچشم ایرانی سان سیف آشنا شدم، آیا شما تأییدش میکنید؟
این هم لینکش:

http://www.sunsafecare.com/SunsafeFA/ShopDetail/107/کرم-دور-چشم-حاوی-ضد-آفتاب-SPF-30-سان-سیف

سلام سوال شما کاملاخوانا نیست یک بار دیگه اسم کرم رو بنویسین

ضدآفتاب دورچشم ایرانی سان سیف
آیا شما تأیید میکنید؟
اون قسمت ناخوانا آدرس سایتی هست که اطلاعات این کرم داخلشه

اگر بخواین به طور جداگانه برای دورچشم ضدآفتاب بزنین ضد آفتاب سان سیف مخصوص دور چشم خوبه

سلام خانم دکتر
پاک کننده مناسب دور چشم پوست حساس چی خوبه؟
لطفا هم ایرانی و هم خارجی معرفی بفرمایید

خارجی سن سی بیو h2oبیودرما
یا میسلار اوریاژ
ایرانی سیگل صورتی