م.ا
عنوان :

الرژی و ریفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
با عرض سلام خدمت اقای دکتر
جناب دکتر نوزاد پسر 4 ماهه دارم از 43 روزگی به علت بی قراری های شدید بیمارستان بستری شد براش تشخیص الرزی به پروتیین گاو و ریفلاکس دادن .. سهمیه شیر الکر داریم ..
وزنش هنگام تولد 2700 و الان 5500
شیرش رو اصلا دوست نداره اقای دکتر به زور حبه قند و ترفند شیر میخوره و روزانه شاید 500 سی سی هم نخوره یه مدت بهش شیر بز دادم اونو بهتر میخورد اما بعد از مدتی الان صورتش دونه میزنه و بعدش بی قرار میشه اخه علت کم شیر خوردن یه نوزاد چی میتونه باشه ؟
بیمارستان به من گفتن شیر الکیر رو با این که مقدارش بر اساس پشت قوطی 60 سی سی یک پیمانس من هر 40 سی سی 1 پیمانه بدم منم همین کار و میکنم روغن ام سی تی هم میدم
داروی ریفلاکس لانزوپرازول هم میخوره
مدام ای دهنش میره و سر و صورت و بینیش رو به شدت میخوارونه و موهاشو گاهی میکشه تو خوتب مدام مایله غلط بزنه اما در مدفوعش خون یا خلط ندیدیم پدرش هم به گوشت گاو حساسه
پزشک خودش میگه از 4/5 ماهگی غذاشو با پوره هویج و فرنی و سرلاک مخصوص شروع کنم تا کمی وزنش هم بهتر شه اما نمیدونم کار درستیه یا نه
تو رو خدا اقای دکتر راهنماییم کنید وزن بایین بچم و لاغر و ضعیف بودنش خیلی اذیتم میکنه و از طرفی نگران اینده ی الرزیش هستم جناب دکتر میگن قبلا با واکسن روده 6 ماهگی بهبود پیدا میکردن اما الان نیست این واکسن درسته ؟؟ پس باید چکار کرد ؟؟

.. نمیشه شیری یا طعم بهتر برای این بچه استفاده کنم ؟! مثل ایزومیل ؟ که یکم وزن دهیش بهتر شه ... البته نمیدونم بهش میسازه یا نه ؟؟

ببخشید خیلی وقتتون رو گرفتم از پاسخگوییتون کمال تشکر رو دارم
اصلا اقای دکتر در هر وعده که 4 یا 5 ساغتی 60 سی سی میخوره ما دردسر داریم اولش به شدت گریه میکنه و باید حتما گولش بزنیم تا شیر و بخوره

سلام
شیر را به هیچ وجه غلیظ تر درست نکنید

اما میتونید شیر نئوکیت جایگزین این شیر کنید شاید بهتر بخوره

در ضمن داروی ریفلاکسش هم روزی دو بار بدید و یک سوم کپسول

اقای دکتر کلا روی نمودار قرمز پیش میره متاسفانه
ای کاش کاری برای اشتهاش بشه کرد که کمی بیشتر بشه .. چون هم کلا اشتهای خوبی نداره هم شیرشو دوسن نداره
اقای دکتر نظرتون راجب ایزومیل چیه تو وزن گیریش بهتر کمک نمبکنه ؟

چشم اقای دکتر فقط من برای تعویض سهمیه شیر یچم از الکیر به نئوکیت به کجا باید مراجعه کنم؟؟
جناب دکتر اگر امکان داره تا زمانی که من این شیر و بگیرم و نتیجه رو خدمتتون اعلام کنم صفحمو نبندید

اگر تهران هستید شنبه بیایید بیمارستان مفید تا با مهر من پرونده تشکیل بشه

سلام اقای دکتر خسته نباشید میشه بفرمایید فردا مطب کجا تشریف دارید من برای تعویض سهمیه شیر پسرم از الکیر به نئوکیت مزاحمتون بشن
محمد ماهان قندهاری زاده هستش جناب دکتر

تشریف بیارید بیمارستان مفید
یا با این شماره الان تماس بگیرید 2225*****9003

خانم فاضلی تا 2 هستند راهنمایی میکنند

سلام اقای دکتر خسته نباشید نوزاد من به لطف شما شیر نئوکیت رو گرفت ولی اونم نخورد اصلا در حال حاضر بوشهر هستم اینجا بردمش دکتر فوقتخصص الرژی و تست پستی انجام شد به سفیده تخم مرغ و پروتیین گاوی حساسیت داشت دکتر کفت چون تا حالا خون دفع نکرده و کهیر نمیزده شیر نان اج ا رو تست کنید
من الان 6 روزه این شیر و میدم کدفوعش سبزه و بی قراری و کهیر و دونه اصلا نمیزنه فقط به تریج داره تعداد دفع هاش در رو بیشتر میشه دیروز 3 بار و امروز 4 بار بوده و مقدار دفع بلغم 3 روژ نداشته ولی الان 2 روزه کمی بلغم داره دفع میکنه و امروز مقدارش بیشتر شده
میشه لطفا نظرتون رو بفرمایید واقعا دیکه نمیدونم باید چکار کنم واکسن و پروبیتیکم که میگن تحریمم نیست

سلام اگر با همین شیر خوب باشه اشکال نداره

شیر نیوکیت را در چند روز اول مخلوط کنید با شیر که خوب میخوره

اقای دکتر این دفع بلغمش و تعداد دفع هاش مورد خاصی نداره ؟!!

دفع بلغمی اگر ازمایش مدفوعش قبلا دیدم و خوبه مشکلی نداره

نه تا به حال ازمایش مدفوع نداده قراره عفته بعد بده جوابش رو براتون میفرستم
اقای دکتر الان 6 روزه که این شیر و میخوره اوایل بلغم و دفع مکرر هم نداشته الان دفعاش داره زیاد میشه ... بلغمم نداشته اما جدیدا داره زیاد میشه
از این من میترسم

اگر بلغم زیاد شد و ازمایش هم بد بود نیاز به شیر نئوکیت هست

با سلام خدمت اقای دکتر .. این حواب ازمایش مدفوع نوزاد 4/5 ماهم هستش بعد از مصرف 13 روز نان اچ آ ... قبلا الکیر بود شیرش لب نمیزد بوشهر بردمش دکتر الرژی تست داد و نتیجش الرژی به سفیده تخم مرغ و پروتیین گاو بود .. در این 13 روز بلغم و شیر هضم نشده داشته بلغمش جدیدا کم شده اما شیر هضم نشده کم نشده ..
بی قراری کمی داره اما نمیدونم بخاطر شیره یا مه دل درد و به خودش پیچیدن نداره .. ریفلاکسش 1 هفته بعد از واکسن 4 ماهگی و همزمان با تعویض شیرش مجدد برگشته ..
در طول این 13 روز 400 گرم افزایش وزن هم داشته لطف بفرمایید راهنمایی کنید وضعیتش چطوره ؟!! ایا شیرش ساخته یا خیر و در ادامه چه اقدامی بکنم
دکتر زادیتن و نئوتادین 1/5 سی سی تحویز کرد
زانتاک و موتیلیوم هم داروهای ریفلاکسش بودن از قبل میخورده
شرمنده ام که وقتتونو گرفتم ببخشید طولانی شد

سلام ازمایشش خوبه
شیرش را اگر خوب میخوره ادامه بدید
زیر شش ماه نه زادیتن مجاز هست نه نئوتادین
زانتاک هم قطع کنید چون از همه دنیا جمع اوری شد . نمیدونم کدوم پزشک واستون نوشته که خبر نداره !