ز.ق
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر عزیز خواهشا منو این درمورد مشکلم کمک بفرمایید من گاها یکی دو تا جوش میزم که بیشتر قبل عادتم ماهانمه و خصوصیت بسیار بدی که دارند اینه که به سختی فروکش میکنند و بعد مدتی حتی بدون دستکاری هم جاش گود میشه که به شدت رو اعصابم بخاطر گودی ایجاد شده اثر میذاره و تنها راه چارش که قبلا پیش دکتر گیتی خلیلی میرفتم این بود که به جوشم کمی کورتون میزد تا از بین بره اما الان مطبشون بسته است و اگر به داد این جوشم نرسم گود میشه
امکانش هست امروز در کلینیک بهروز یا هر جا بفرمایید بیام سرپایی تو اون قسمت جوشم کورتون بزنید خواهش میکنم ازتون قبول کنید

سلام عزیزم ، یکشنبه عصرها کلینیک هستم ، با شماره 22575757 هماهنگ کن ببینمت لطفا

زودتر نمیشه خانم دکتر
اخه تا اون موقع جای این حوش لعنتی گود میشه