ز.ا
عنوان :

قرمزی و خارش پوست دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر من قبل عید دستکش لاتکس دستم میکردم با این یکبار مصرف بعصی وقتها هم دوتاش باهم پوست دستم خشک خیلی بعد ترک خورد قرمز شد پماد تتراسایکلین مالیدم تمام پوستش ریزش کرد بعد بعدم پماد بتامتازون بازم خوب نشد بعد پماد ثمین برای پوست خشک وآسیب دیده هستش اول خوب شد ولی دوباره قرمز شده خارش و سوزش داره میشه خواهش راهنمایی بفرمایید با تشکر

پماد فلوسینولون روزی دو بار بزنید و بعد از یک هفته بذارید کنار و دیگه همون ثمین رو ادامه بدید

با پمادی که گفتید تمین هم بزنم یا فقط همون پماد مربوط به حساسیت است اگه دستکش یکبار مصرف دستم کنم اشکال نداره چ.ون سر کار هستم دستامو میشورم اشکال نداره
چون پوستم خشک است روزی دوبار چه زمانی فرقی نمیکنه
پماد چقدر روی پوستم بمونه و بعد بشورم پماد تمین را بزنم
من باید از امشب قرص مترونیدازول بخورم ربطی به پماد که نداره
آیا فلوئوسینولون با فلو سینولون یکی است
به من فلوئوسینولون داد